Foråret 2018

Programmet for foråret 2018 er nu klar og tilmeldingen er åben.

Du kan se hele programmet for Fasting Swing om torsdagen her: Sæsonfolder – Forår 2018 Bemærk, at der er undervisning på temaholdet alle 12 gange i denne sæson. Har du aldrig prøvet at danse Fasting Swing og Rock’n’roll før, så tjek siden med gratis prøvetime og mød op.

Du kan se indbydelsen til kurser i Bugg og Tango i samarbejde med Aars her: Bugg og Tango – Forår 2018

Du kan se vores kalender for foråret 2018 her: Aktivitetskalender Forår 2018 Følg med i kalenderen her på siden, hvis der skulle ske ændringer.

Danseaften sammen med Spillestedet Blokhus

Vi har indgået et samarbejde med Spillestedet Blokhus, så vi kan invitere til Danseaften med live musik hos dem med rabat på de fleste arrangementer, hvor musikken matcher vores dans.

  • The Searchers – Fredag den 2. februar
  • Sandy and The Wild Wombats – Fredag den 9. marts
  • The Roy Orbison Story –  Lørdag den 5. maj

Du kan se mere om de enkelte arrangementer på https://www.spillestedetblokhus.dk/

Du kan købe billetter her https://kodaabybro.nemtilmeld.dk/

Der er rift om billetterne, så pas på med at vente med at købe. Vi har kun 25 billetter til hvert arrangement.
Måske du skal give en billet i julegave!?

Øveaften hver torsdag

Vi indbyder til øveaften hver torsdag hele sæsonen (med få undtagelser) kl. 19.00 – 21.00 sideløbende med, at vi har undervisning. Det koster 20,00 kr. pr. gang, der betales kontant eller med MobilePay når du kommer. Hvis du er tilmeldt undervisning hos os samme aften, er det gratis at deltage.

Der er allerede nu en lille flok dansere fra andre Kom og Dans foreninger, der har taget imod vores tilbud, ligesom vores egne dansere er gode til at komme før undervisning eller blive efter, for at få lidt ekstra tid på dansegulvet. Vi håber, at flere opdager tilbuddet og kommer og får en hyggelig aften på dansegulvet. Der er altid kaffe og the på kanden.

Hold øje med på kalenderen, så du undgår at gå forkert, hvis vi har aflyst eller flyttet til andre lokaler. Du kan også følge med i Facebook gruppen “Kom og Dans Aabybro og Brønderslev”

Hvad er Kom og Dans?

Dans er sjov motion hos Kom og Dans Aabybro. Vi starter nye hold i slutningen af august og januar. Under gratis prøvetime i menuen til højre kan du se, hvor og hvornår du kan komme og prøve. Hvis du ønsker vi skal minde dig om sæsonstart og andre aktiviteter kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

Er det for alle?

Kom og Dans er for alle; tykke og smalle, unge og gamle, singler og par. Hos os gælder det om at have det sjovt på dansegulvet, mens vi lærer at danse Fasting Swing og Rock’n’roll. Du behøver ikke at have danset før, alle kan være med.