Kom og Dans Aabybro

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

GRATIS PRØVETIME FOR ALLE INTERESSEREDE
Kom og Dans Aabybro inviterer alle til gratis prøvetime i Swing og Rock’n Roll. Kom og prøv vores dans, og du vil (næsten) helt sikkert blive smittet af danseglæden.

Der er ingen tilmelding, du møder bare op hos VUC & HF i teknologiparken, 9440 Aabybro. Torsdag 23. august kl. 19.00, Kom helst i flade sko.

Du kan komme alene eller sammen med din partner, nabo ven eller veninde (mænd er eftertragtede her ). Vi skifter løbende dansepartner.

Vores nuværende dansere er også meget velkommen og I vil være en stor hjælp for de nye, så de kan prøve at danse med nogle erfarne dansere.

Første rigtige undervisningsaften er 30.august kl. 19.00.

Som ny danser kan du deltage i undervisning på holdene 2 aftener, inden du beslutter dig for at fortsætte.

Vi har brug for at Du/I hjælper med at brede budskabet om vores danse aftener Inviter gerne dine venner, naboer, bekende ja også familien er meget velkommen til at komme og prøve dansen den 23 august 2018, det foregård hos VUC & hf, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro – du er mere end velkommen til at dele vores facebook side til alle der har interesse i at kigge med der – så har vi en endnu bedre side når maner blevet medlem.

Der er Swing begynder, Swing fortsætter og Swing videregående, derudover har vi også Bugg begynder og Bugg fortsætter på programmet. Det er allerede nu muligt at tilmelde sig holdene HER. Tilmelding her på siden. HUSK at hvis du vil være sikker på en plads på holdet skal du tilmelde dig sammen med en partner – som par.

Efteråret 2018

Du kan se hele programmet for Fasting Swing om torsdagen her: Folder efterår Bemærk, at der er undervisning på temaholdet alle 12 gange i denne sæson. Har du aldrig prøvet at danse Fasting Swing og Rock’n’roll før, så tjek siden med gratis prøvetime og mød op.

Du kan se indbydelsen til kurser i Bugg i samarbejde med Aars her: Bugg folder Og du kan tilmelde dig HER.

Du kan se vores kalender for efteråret 2018 her: HER Følg med i kalenderen her på siden, hvis der skulle ske ændringer.

 


 

Hvad er Kom og Dans?

Dans er sjov motion hos Kom og Dans Aabybro. Vi starter nye hold i slutningen af august og januar. Under gratis prøvetime i menuen til højre kan du se, hvor og hvornår du kan komme og prøve. Hvis du ønsker vi skal minde dig om sæsonstart og andre aktiviteter kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

Er det for alle?

Kom og Dans er for alle; tykke, tynde og smalle, unge og gamle, singler og par. Hos os gælder det om at have det sjovt på dansegulvet, mens vi lærer at danse Fasting Swing og Rock’n’roll. Du behøver ikke at have danset før, alle kan være med.

Danseaften sammen med Spillestedet Blokhus

Vi har indgået et samarbejde med Spillestedet Blokhus, så vi kan invitere til Danseaften med live musik hos dem med rabat på de fleste arrangementer, hvor musikken matcher vores dans.

 • Beach Boys Bootleg – Fredag den 7. september
 • Elvis & the Devils – Fredag den 9. november

Du kan se mere om de enkelte arrangementer på http://www.spillestedetblokhus.dk/

Du kan købe billetter her https://kodaabybro.nemtilmeld.dk/

Når du køber billet, kan du tilkøbe en koncertmenu til 195,00 kr. Ved at købe billet gennem Kom og Dans, bliver du placeret sammen med andre dansere.
Der er rift om billetterne, så pas på med at vente med at købe. Vi har kun ca. 25 billetter til hvert arrangement.

Øveaften hver torsdag

Vi indbyder til øveaften hver torsdag hele sæsonen (med få undtagelser) kl. 19.00 – 21.00 sideløbende med, at vi har undervisning. Det koster 20,00 kr. pr. gang, der betales kontant eller med MobilePay når du kommer. Hvis du er tilmeldt undervisning hos os samme aften, er det gratis at deltage.

Der er allerede nu en lille flok dansere fra andre Kom og Dans foreninger, der har taget imod vores tilbud, ligesom vores egne dansere er gode til at komme før undervisning eller blive efter, for at få lidt ekstra tid på dansegulvet. Vi håber, at flere opdager tilbuddet og kommer og får en hyggelig aften på dansegulvet. Der er altid kaffe og the på kanden.

Hold øje med på kalenderen, så du undgår at gå forkert, hvis vi har aflyst eller flyttet til andre lokaler. Du kan også følge med i Facebook gruppen “Kom og Dans Aabybro og Brønderslev”

Generalforsamling 2018

Efter generalforsamlingen er dette bestyrelsen:

 • Formand – Henrik Jensen
 • Kasserer – Karsten Mentz
 • Bestyrelsesmedlem – Ingeborg Augustinussen
 • Bestyrelsesmedlem – Anne Margrethe Refstrup Møller
 • Bestyrelsesmedlem – Lene Rosenberg
 • Bestyrelsesmedlem – Charles Jensen
 • Bestyrelsesmedlem – Lone Tolstrup Christensen
 • Suppleant – Marlene Mogensen
 • Suppleant – Joan Frandsen

Find os på facebook

MÆND SØGES!
Så har vi haft intro-aftner i Sæby og vi er nu startet med undervisning. Rigtig flot fremmøde af danseglade mennesker. 😊💃🕺

MEN - vi mangler mænd, da antallet af damer er størst.
Så går der nogle mænd derude som tænker, at det kunne måske være noget for dem, så er det bare med at møde op. Vi har mange søde damer, som mangler en dansepartner. 💃💃💃💃💃

Der kræves ingen forkundskaber, da vi startet helt fra bunden med de grundlæggende trin. Så hold jer endelig ikke tilbage. Kom og prøv dansen før du beslutter, om det er noget for dig. 😊 Tag også gerne din kammerat, kollega, nabo eller andre med. 😊 Ses vi på mandag? 😊💃🕺

Vi danser på Sæbygårdskolen, Sæbygårdvej 34, 9300 Sæby.
Undervisningen er mandag fra 19.00 - 20.15 Herefter har vi fælles kaffe og hygge i 30 min.

Må meget gerne DELES 😊
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

Mænd er altid populære hos os! 😊
Vi har mange mænd på alle vores hold, men vi kan altid bruge flere - så hvis du går med en lyst til at danse, og du ikke kan få konen/kæresten med, eller hvis du er single - så mød op til en prøveaften! 👍🏻😊
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del