Kom og Dans Bjerringbro - Gratis prøvetime

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

I Kom og Dans Bjerringbro danser vi Swing og Rock’n Roll. Dansen er fyldt med livsglæde, er livsbekræftende, sjov og afstressende og så er det god motion.

Hvis du har lyst til at danse Swing og Rock’n Roll, så har du muligheden i Kom og Dans Bjerringbro.

GRATIS PRØVETIME FOR ALLE

Kom og Dans Bjerringbro inviterer alle til gratis prøvetime i Swing og Rock’n Roll. Kom og prøv vores dans, og du vil helt sikkert blive smittet af danseglæden.

Der er ingen tilmelding, du møder bare op i Multisalen i Bjerringbro Idrætspark, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Medbring gerne flade glatte sko og måske en vandflaske.

  • torsdag 4 . januar kl. 19.00 og/eller
  • torsdag 11. januar kl. 19.00

Du kan komme alene eller sammen med din partner, nabo ven eller veninde. Vi danser ikke med en bestemt dansepartner.

Vores nuværende dansere er også meget velkommen og I vil være en stor hjælp for de nye, så de kan prøve at danse med nogle erfarne dansere.

Første rigtige undervisningsaften er torsdag den 18. januar kl. 19.00 i Multisalen, Bjerringbro Idrætspark, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro.

Som ny danser kan du modtage gratis undervisning 2 aftener, inden du beslutter dig for at fortsætte.

HVORNÅR ER DER UNDERVISNING?

Vi har undervisning om torsdagen og et kursusforløb strækker sig over 12 torsdage af 5 kvarter, fra kl. 19.00 til 20.15.

Find os på facebook

3 måneder siden

Kom og Dans Bjerringbro - Info

Bjerringbro - Kom og Dans😊 ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

Husk at det er på torsdag, vi starter op igen på fuld styrke. Begynder holdet starter kl. 19.00 og fortsætter holdet starter kl. 20.15. "Gamle" dansere er selvfølgelig velkomne sammen med begynderne kl. 19.00, så er I jo varme til den videre dans og kan give jeres erfaring videre. Vel mødt alle sammen. Iøvrigt kommer Midtjylland avis ned for at se, hvad vi egentligt har gang i, så på med det fine tøj, fotografen er nemlig også med.

Er I klar😊
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

Så er der knap 2 timer til næste gratis prøvetime i Swing og Rock'n Roll I Bjerringbro Idrætspark - ses vi🤗 ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del