Kom og Dans Horsens

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Horsens – EFTERÅR  2020

den 27. november 2020.

Informations gruppe

Kære danser hos Kom og Dans Horsens

Vores dans har svære forhold i disse Corona-tider. Vi er mange, som savner dansen og vores samvær omkring dansen.Kom og Dans Danmark har anbefalet, at alt dans indstilles foreløbigt året ud. Det betyder dog ikke, at vi i bestyrelsen kun er i venteposition.

Vi vil gerne have mulighed for at fortælle vores dansere om vores tanker og ideer og Kom og Dans Danmarks anbefalinger for dans forår 2021. Selv om situationen stadig er usikker, er vi i gang med planlægning, så vi er klar, hvis vi får grønt lys til dette. Vi vurderer løbende forhold og vilkår for at komme i gang med dans og socialt samvær igen.

Vi er meget interesseret i at høre, hvad vores dansere mener om situationen, og hvad forventningerne er hos vores dansere.

Vi vil gerne holde jer informeret, og for at gøre dette skal vi have jeres samtykke. Dette kan I give ved at tilmelde jer et Informationshold inde i flexbillet. Helt på samme måde, som man tilmelder sig et kursus.

Så benyt tilmeldingslinket og kom med på listen for modtagelse af informationer og nyheder

Klik på link – tilmelding informations gruppe

På forhånd tak og med venlig hilsen

Bestyrelsen

Kom og Dans Horsens.

————-

Vigtig opdatering den 18.  august 2020

Vi gør opmærksom på at al undervisning er aflyst i efterårsæson 2020.

Bestyrelsen har på bestyrelsesmødet d. 17/8-2020, besluttet helt at aflyse undervisningen for efteråret 2020, på grund af usikkerheden omkring Corona.

Når vi, som bestyrelse ikke har en god mavefornemmelse ved at skulle afvikle undervisningsforløbet, så vil vi ikke sætte hverken dansere eller instruktører i den samme situation.

Derfor har taget den tunge beslutning at aflyse efteråret 2020.

Selvom vi ikke er aktive på dansegulvet, så arbejder bestyrelsen stadig bag kulissen for at være klar med nye aktiviteter, når situationen omkring virussen bliver stabil.

Vores håb er, at vi kan starte igen i 2021 under normale forhold.

Vi vil holde jer opdateret i løbet af efteråret, både via Facebook, hjemmeside og igennem Flexbillet.

Penge retur

Til de af jer der gerne vil have penge tilbage fra den ½ forårssæson, bedes I sende os jeres kontonummer med angivelse af navn og tilmeldt hold i foråret 2020.

Vedr. begynderholdet gælder tilbuddet om en ny gratis begynder sæson stadig, med mindre I vælger at få refunderet det halve kontingent.

Notér desuden gerne telefonnummer i tilfælde af tvivlsspørgsmål

Skriv: KOD Horsens refusion  i emnefeltet, så ved vores kasserer Marianne, hvad det drejer sig om.

Mailen bedes sendt til mariannehvid@hotmail.dk

Deadline for refusion er d. 1/10.   Tilbagebetalingen vil ske umiddelbart herefter

Efter denne dato, anser vi de ikke udbetalte ½ kontingenter som en donation til vores forening.

Vi håber at I holder humøret og danseglæden oppe, og at vi snart kan mødes på dansegulvet igen.

Vi vil lave opslag på Facebook og hjemmeside, samt udsende mail til medlemmer, så snart vi har nyt.

–oo–

 

Motion behøver ikke være kedeligt.

Rock’n Roll danses i flade sko med en glat sål. så find de bedste sko frem og kom og prøv.

Sæsonen

Vi har undervisning 12 gange i løbet af foråret og begynderne undervises fra kl. 18.30 -19.45. Første undervisningsaften er onsdag d. 22. januar 2020
Efter hver undervisning er der fællesdans til kl. 20.15, hvor du har mulighed for at øve det du har lært, med en valgfri partner.

Pris

12 gange undervisning koster kr. 600,-

se øvrige priser ved tilmeldingerne til ugekurserne

Hvorfor gå til dans?

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans. Ingen tænker på om den anden er direktør eller assistent, mens de danser. Religion, race, alder og politisk overbevisning er også irrelevant – det drejer sig om at ha’ det sjov og samtidig få noget motion. At mange også finder kærligheden gennem dans er heller ikke helt uvæsentligt. Der findes dans til alle formål – alle tider – og al slags musik

Hvem er vi?

Vi er helt almindelige mennesker der danser swing & rock’n’roll – fordi vi ikke kan lade vær!

Swing og Rock’n’roll er nogle super fede danse, der er meget nemme at komme igang med. Vi danser til 50’er og 60’er­ musik, så hvis du – ligesom os – elsker musikken fra dengang, er swing og rock’n’roll lige noget for dig!
I foreningen Kom og Dans lærer du at danse med alle, så du behøver ikke at komme med en fast dansepartner for at være med til vore kurser og fester. Desuden bliver du introduceret til et godt, socialt miljø,

Hvert år afholdes dans i sommerferien, du kan se nogle stemningsbilleder og dans i denne video – Klik her

 

Pas på

Dansen er stærk vanedannende.

Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.