Kom og Dans Horsens

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Horsens – EFTERÅR  2020

Vigtig opdatering den 18.  august 2020

Vi gør opmærksom på at al undervisning er aflyst i efterårsæson 2020.

Bestyrelsen har på bestyrelsesmødet d. 17/8-2020, besluttet helt at aflyse undervisningen for efteråret 2020, på grund af usikkerheden omkring Corona.

Når vi, som bestyrelse ikke har en god mavefornemmelse ved at skulle afvikle undervisningsforløbet, så vil vi ikke sætte hverken dansere eller instruktører i den samme situation.

Derfor har taget den tunge beslutning at aflyse efteråret 2020.

Selvom vi ikke er aktive på dansegulvet, så arbejder bestyrelsen stadig bag kulissen for at være klar med nye aktiviteter, når situationen omkring virussen bliver stabil.

Vores håb er, at vi kan starte igen i 2021 under normale forhold.

Vi vil holde jer opdateret i løbet af efteråret, både via Facebook, hjemmeside og igennem Flexbillet.

Penge retur

Til de af jer der gerne vil have penge tilbage fra den ½ forårssæson, bedes I sende os jeres kontonummer med angivelse af navn og tilmeldt hold i foråret 2020.

Vedr. begynderholdet gælder tilbuddet om en ny gratis begynder sæson stadig, med mindre I vælger at få refunderet det halve kontingent.

Notér desuden gerne telefonnummer i tilfælde af tvivlsspørgsmål

Skriv: KOD Horsens refusion  i emnefeltet, så ved vores kasserer Marianne, hvad det drejer sig om.

Mailen bedes sendt til mariannehvid@hotmail.dk

Deadline for refusion er d. 1/10.   Tilbagebetalingen vil ske umiddelbart herefter

Efter denne dato, anser vi de ikke udbetalte ½ kontingenter som en donation til vores forening.

Vi håber at I holder humøret og danseglæden oppe, og at vi snart kan mødes på dansegulvet igen.

Vi vil lave opslag på Facebook og hjemmeside, samt udsende mail til medlemmer, så snart vi har nyt.

–oo–

 

Motion behøver ikke være kedeligt.

Rock’n Roll danses i flade sko med en glat sål. så find de bedste sko frem og kom og prøv.

Sæsonen

Vi har undervisning 12 gange i løbet af foråret og begynderne undervises fra kl. 18.30 -19.45. Første undervisningsaften er onsdag d. 22. januar 2020
Efter hver undervisning er der fællesdans til kl. 20.15, hvor du har mulighed for at øve det du har lært, med en valgfri partner.

Pris

12 gange undervisning koster kr. 600,-

se øvrige priser ved tilmeldingerne til ugekurserne

Hvorfor gå til dans?

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans. Ingen tænker på om den anden er direktør eller assistent, mens de danser. Religion, race, alder og politisk overbevisning er også irrelevant – det drejer sig om at ha’ det sjov og samtidig få noget motion. At mange også finder kærligheden gennem dans er heller ikke helt uvæsentligt. Der findes dans til alle formål – alle tider – og al slags musik

Hvem er vi?

Vi er helt almindelige mennesker der danser swing & rock’n’roll – fordi vi ikke kan lade vær!

Swing og Rock’n’roll er nogle super fede danse, der er meget nemme at komme igang med. Vi danser til 50’er og 60’er­ musik, så hvis du – ligesom os – elsker musikken fra dengang, er swing og rock’n’roll lige noget for dig!
I foreningen Kom og Dans lærer du at danse med alle, så du behøver ikke at komme med en fast dansepartner for at være med til vore kurser og fester. Desuden bliver du introduceret til et godt, socialt miljø,

Hvert år afholdes dans i sommerferien, du kan se nogle stemningsbilleder og dans i denne video – Klik her

 

Pas på

Dansen er stærk vanedannende.

Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.