I Kom og Dans Kolding danser vi Swing og Rock’n Roll. Dansen er fyldt med livsglæde, er livsbekræftende, sjov og afstressende og så er det god motion.

Hvis du har lyst til at danse Swing og Rock’n Roll, så har du muligheden i Kom og Dans Kolding. Vi starter næste nye hold i august 2017, hvor vi har gratis intro for alle som vil prøve det….  Pris pr. person kr. 550,- for hele sæsonen incl. et navneskilt. Unge under 25 får 250,- i rabat.

Vi starter nye hold i januar og august. Og i den forbindelse afholder vi gratis prøvetimer, hvor du kan komme og prøve dansen, inden du beslutter dig for at gå til dans.

  • Tirsdag den 22 august kl 19 – 21:30 på Ålykkeskolen, Ålykkegade 2, 6000 Kolding
  • Søndag den 27 august kl 14 – 15:30 på Ålykkeskolen, Ålykkegade 2, 6000 Kolding
  • Tirsdag den 5 september kl 19:55 er 1. kursusaften Ålykkeskolen, Ålykkegade 2, 6000 Kolding

Vi afholder en del danseaftener, hvor du sammen med mange andre foreninger rundt om i landet, kan være med til at skabe den store fest på dansegulvet…..

Hvorfor Gå til Dans?

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og så er det god motion – og en mulighed for at møde nye mennesker.

Hvilket udstyr skal jeg have?

I Kom og Dans, danser vi i flade glatte sko, som det er let at dreje rundt i. Medbring gerne en drikkedunk og evt. håndklæde.

Skal jeg have en partner?

Nej, det behøver du ikke, for vi danser ikke med en bestemt dansepartner. Så du er velkommen alene eller sammen med din mand / kæreste, nabo, ven eller veninde.

I undervisningen skifter vi ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer.

Pas på!

Dansen er stærk vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.

Program – Ålykkeskolen, Ålykkegade 2, 6000 Kolding!

 

 

 

 

 

Arrangementer: