Kom og Dans Varde

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Efterår 2020

Bestyrelsen har været i gang med planlægning af efteråret, og vi glæder os til at se jer igen. Der startes forsigtigt op for medlemmerne med udgangspunkt i de officielle retningslinjer vedr. COVID-19 og anbefalinger fra KOD Danmark. Der afholdes en Informationsaften tirsdag d. 25. august  19.00 – 20.30 på Varde Gymnasium. Der vil blive orienteret om detaljerne for den kommende periode. Medlemmerne i KOD Varde vil ligeledes blive orienteret på mail om disse detaljer ultimo juli.

Bestyrelsen har besluttet at dele efteråret op i to perioder med 6 kursusaftener i hver. Der er planlagt indhold for den første periode. Der evalueres løbende med henblik på at planlægge den sidste. Forhåbentlig ændres de officielle retningslinjer, så vi kan folde os mere ud i den sidste periode.

Efter anbefaling fra KOD Danmark vil der ikke afholdes Minidans og Danseaften i efteråret. Vores 10 års fødselsdagsfest udskydes til d. 10. april 2021.

Vi starter normalt nye hold i januar og i august, men pga. COVID-19 optages ikke nye medlemmer efteråret 2020

Vi er en forening af danseglade mennesker, der danser for sjov. Vi danser Swing og Rock’n Roll, som er en dans, der kan danses alle steder, til al musik der swinger. Vores formål er danseglæden og det sociale samvær. Vi danser pardans, men skifter dansepartner tit i løbet af undervisningen, så man kan være med uden at have en fast dansepartner.

Gratis INTRO-KURSER

Vi afholder normalt GRATIS INTRO-KURSER på Varde Gymnasium i januar og i august. Her møder man blot op uden tilmelding. Vores dans er uden fast dansepartner, så man kan komme alene eller med en partner, nabo, kollega, ven eller veninde. Medbring gerne flade glatte sko.

Pris

Undervisningen koster kr. 600,- pr sæson (12 gange). Unge under 26 år halv pris.

Sted

Vi danser på Varde Gymnasium, Frisvadvej 72, 6800 Varde.

Kontakt

Kis Conradsen – mail: kiscon@live.dk

Program for efteråret 2020

18.45 – 19.00 Linedance

19.00 – 19.45 Undervisning

19.45 – 20.00 Pause

20.00 – 20.30 Undervisning.

MobilePay

27572

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalforeninger

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

(For yderligere spørgsmål kontakt bestyrelsen!)