Kom og Dans Aabybro - Gratis prøvetime

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Aabybro vil gerne invitere til gratis prøvetime inden sæsonen starter. Alle er velkomne og du skal ikke tilmelde dig på forhånd.

Næste gang, der er gratis prøvetime er i den 23 august 2018 kl. 19.00 – 20.00. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så giver vi dig besked.

Hvis du vil møde os, er du velkommen om torsdagen kl. 19:00 – 21:00 hos VUC og hf, Teknologiparken 1, Aabybro, hvor der altid vil være en eller flere dansere du kan snakke med og få en kop kaffe.

Til gratis prøvetime starter vi med kort at vise Fasting Swing og Rock’n’roll inden vi inviterer nye dansere på gulvet. Efter ca. en times undervisning, vil vi byde på kop kaffe/the, mens vi fortæller lidt om foreningen. Vores øvede dansere vil komme og danse sammen med jer nye, og de fortætter på dansegulvet et par timer efter kurset. Nye dansere er meget velkomne til at blive hele aftenen og øve det, der er blevet lært.

Er du forhindret i at komme til gratis prøvetime hos os, så prøv hos en af vores nabo foreninger, du kan se hvor og hvornår i nedenstående kalender. Du er også velkommen til bare at møde op til første undervisningsgang. Du har mulighed for at danse med to gange, inden du tilmelder dig.

Vi danser hos VUC og HF, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro

Se alle gratis prøvetimer i Kom og Dans Danmark her

Find os på facebook

Mænd er altid populære hos os! 😊
Vi har mange mænd på alle vores hold, men vi kan altid bruge flere - så hvis du går med en lyst til at danse, og du ikke kan få konen/kæresten med, eller hvis du er single - så mød op til en prøveaften! 👍🏻😊
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

2 uger siden

Kom og Dans i Vendsyssel

Vi glæder os til at se dig.
Læs mere på KomOgDansDanmark.dk/Aabybro
Hvis du søger information om andre byer end Aabybro, så undlad bynavnet, vi findes mere end 30 steder i landet.

Kom og Dans Danmark
Gratis prøvetime i Aabybro. Mød op d. 23. kl. 19 og 30. august kl. 18.30 på VUC&hf, Teknologiparken 1 i Aabybro.
Lær at danse swing og rock'n'roll.
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del