Kom og Dans Aabybro - Gratis prøvetime

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Aabybro vil gerne invitere til gratis prøvetime inden sæsonen starter. Alle er velkomne og du skal ikke tilmelde dig på forhånd.

Næste gang, der er gratis prøvetime er i august 2018. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så giver vi dig besked.

Hvis du vil møde os, er du velkommen om torsdagen kl. 19:00 – 21:00 hos VUC og hf, Teknologiparken 1, Aabybro, hvor der altid vil være en eller flere dansere du kan snakke med og få en kop kaffe.

Til gratis prøvetime starter med kort at vise Fasting Swing og Rock’n’roll inden vi inviterer nye dansere på gulvet. Efter ca. en times undervisning, vil vi byde på kop kaffe/the, mens vi fortæller lidt om foreningen. Vores øvede dansere vil komme og danse sammen med jer nye, og de fortætter på dansegulvet et par timer efter kurset. Nye dansere er meget velkomne til at blive hele aftenen og øve det, der er blevet lært.

Er du forhindret i at komme til gratis prøvetime hos os, så prøv hos en af vores nabo foreninger, du kan se hvor og hvornår i nedenstående kalender. Du er også velkommen til bare at møde op til første undervisningsgang. Du har mulighed for at danse med to gange, inden du tilmelder dig.

Vi danser hos VUC og hf, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro

Find os på facebook

1 måned siden

Kom og Dans i Vendsyssel

Kom og Dans Aabybro har et special tilbud i aften.
Nåede du ikke til gratis prøvetime eller kursusstart, så laver vi et opsamlingskursus i aften kl. 18:00 på Aabybro skole, Kattedamsvej i Aabybro.
Vi vil i aften og næste torsdag give dig intensiv undervisning, så du kan følge med på grundkursus efter vinterferien, på lige fod med de andre kursister.
Send en mail til KomOgDansAabybro@gmail.com, hvis du vil være med.
Dette tilbud gælder kun for par eller mænd uden dansepartner, da vi i forvejen har overskud af damer på vores grundkursus.
Næste kursusstart vil være i august 2018.
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

2 måneder siden

Kom og Dans i Vendsyssel

HUSK - det er i morgen aften kl. 19, at vi starter nyt begynderhold i Sæby. Vi danser på Sæbygårdskolen hver mandag kl. 19. Nåede du/I ikke at være med til vores gratis intro-aftner, så kan det nåes endnu. Der er plads til alle, uanset om man kommer alene eller som par. Husk flade sko med lidt glatte såler. Håber, vi ses. 😊 ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del