Kom og Dans Aabybro - Hold og danseformer

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Danseswing (DS)

Grundlæggende træning i at danse på ’lange bølger’ i musikken. Kurset danner grundlag for senere Glidende Gå-swing. Danseformen kendetegnes af mange gode to-håndsture.

Bygdeswing (BS)

Grundlæggende træning i at danse på ’mellemlange bølger’ i musikken. Kendetegnes af pigens brems mod mandens krop, hvorved pigen får mulighed for at improvisere i dansen.

Rockeswing (RS)

Grundlæggende træning i at danse på ’mellemlange bølger’ i musikken. Danseformen kendetegnes af bremsefaser efter pigens rotation.

Rock ’n roll (RR)

Grundlæggende træning i at danse på de ’korte, konstante bølger’ i musikken.

Hvad er et dansekursus?

Et dansekursus, hvor der undervises en gang om ugen har en varighed på i alt 15 – 18 timer pr. sæson og hver ugentlig undervisnings gang varer 1,25 – 1,5 time. En undervisnings sæson svarer til et halvt år.

Vores undervisning består af fem niveauer: Begynder, Fortsætter, Videregående, Tema og Veteran

Oprykningspolitik

På siden oprykningspolitik kan du læse mere om, hvordan og hvornår du kan rykke op til næste niveau.

Find os på facebook

1 måned siden

Kom og Dans i Vendsyssel

Kom og Dans Aabybro har et special tilbud i aften.
Nåede du ikke til gratis prøvetime eller kursusstart, så laver vi et opsamlingskursus i aften kl. 18:00 på Aabybro skole, Kattedamsvej i Aabybro.
Vi vil i aften og næste torsdag give dig intensiv undervisning, så du kan følge med på grundkursus efter vinterferien, på lige fod med de andre kursister.
Send en mail til KomOgDansAabybro@gmail.com, hvis du vil være med.
Dette tilbud gælder kun for par eller mænd uden dansepartner, da vi i forvejen har overskud af damer på vores grundkursus.
Næste kursusstart vil være i august 2018.
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

2 måneder siden

Kom og Dans i Vendsyssel

HUSK - det er i morgen aften kl. 19, at vi starter nyt begynderhold i Sæby. Vi danser på Sæbygårdskolen hver mandag kl. 19. Nåede du/I ikke at være med til vores gratis intro-aftner, så kan det nåes endnu. Der er plads til alle, uanset om man kommer alene eller som par. Husk flade sko med lidt glatte såler. Håber, vi ses. 😊 ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del