Kom og Dans Aabybro - Gratis prøvetime

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Aabybro vil gerne invitere til gratis prøvetime inden sæsonen starter. Alle er velkomne og du skal ikke tilmelde dig på forhånd.

Næste gang, der er gratis prøvetime er i den 23 august 2018 kl. 19.00 – 20.00. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så giver vi dig besked.

Hvis du vil møde os, er du velkommen om torsdagen kl. 19:00 – 21:00 hos VUC og hf, Teknologiparken 1, Aabybro, hvor der altid vil være en eller flere dansere du kan snakke med og få en kop kaffe.

Til gratis prøvetime starter vi med kort at vise Fasting Swing og Rock’n’roll inden vi inviterer nye dansere på gulvet. Efter ca. en times undervisning, vil vi byde på kop kaffe/the, mens vi fortæller lidt om foreningen. Vores øvede dansere vil komme og danse sammen med jer nye, og de fortætter på dansegulvet et par timer efter kurset. Nye dansere er meget velkomne til at blive hele aftenen og øve det, der er blevet lært.

Er du forhindret i at komme til gratis prøvetime hos os, så prøv hos en af vores nabo foreninger, du kan se hvor og hvornår i nedenstående kalender. Du er også velkommen til bare at møde op til første undervisningsgang. Du har mulighed for at danse med to gange, inden du tilmelder dig.

Vi danser hos VUC og HF, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro

Se alle gratis prøvetimer i Kom og Dans Danmark her

Find os på facebook

2 uger siden

Kom og Dans i Vendsyssel
Se på facebook
·Del

Du kan godt nå det endnu!
Kom og bliv "glad i låget" og få samtidig rigtig god motion - vi har startet hold i Fjerritslev!
Vores dygtige underviser, Lise Lotte, har samlet et fint hold til grundkursus, og der er plads til flere!
Der er mulighed for at prøve én gang inden endelig tilmelding.
Vi kunne godt bruge nogle flere mænd, så kom endelig - kære mænd - og prøv den her fantastiske form for dans, som også er meget anvendelig til en fest!
Du får hurtigt varmen, så kom i noget let tøj, flade sko og medbring gerne en flaske vand.
Vi danser de næste 5 onsdage kl. 18.30 - 19.45, og det foregår på Fjerritslev Skole (følg flag og skilte).
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

Kom og dans starter op i Fjerritslev på skolen den 23. & 24. Oktober kl 19.. kom frisk og lær at lave en fest på dansegulvet, samtidig får du masser af god motion og socialt samvær .. ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del