Kom og Dans Aabybro - Gratis prøvetime

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Kom og Dans Aabybro vil gerne invitere til gratis prøvetime inden sæsonen starter. Alle er velkomne og du skal ikke tilmelde dig på forhånd.

Næste gang, der er gratis prøvetime er…

Torsdag den 16. januar kl. 19:00 – HF&VUC Nord, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro

Til gratis prøvetime starter vi med kort at vise Fasting Swing og Rock’n’roll, inden vi inviterer nye dansere på gulvet. Efter ca. en times undervisning, vil vi byde på kop kaffe/the, mens vi fortæller lidt om foreningen. Vores øvede dansere vil komme og danse sammen med jer nye, og de fortætter på dansegulvet et par timer efter kurset. Nye dansere er meget velkomne til at blive hele aftenen og øve det, der er blevet lært.

Vi anbefaler at danse i flade sko (evt. fitness-sko), let påklædning – du får det varmt! Tag også gerne en flaske vand med.

Er du forhindret i at komme til gratis prøvetime hos os, så prøv hos en af vores nabo foreninger, du kan se hvor og hvornår i nedenstående kalender. Du er også velkommen til bare at møde op til første undervisningsgang. Du har mulighed for at danse med to gange, inden du tilmelder dig.

Se alle gratis prøvetimer i Kom og Dans Danmark her