Kom og Dans Aarhus - FØR DIN FØRSTE TILMELDING

Før du kan tilmelde dig kurser i Kom og Dans, skal du oprette dig i vores fælles medlemssystem

OBS!  Læs herunder om vores medlemssystem, og opret dig gratis, gerne dage(n) før du vil tilmelde dig dit aller første dansekursus. SE LINK NEDERST PÅ DENNE SIDE

Alle foreninger under Kom og Dans Danmark anvender en fælles medlemsdatabase, som har til formål at standardisere og forenkle de enkelte foreningers administrative arbejde med driften og samtidig hermed give Kom og Dans Danmark overblik over det samlede antal medlemmer på landsplan forud for årlige kodak-betalinger.

Vi arbejder alle som frivillige, så derfor må vi købe os til systemer som gør det lettere at drive danseforeninger. DK event.it hedder tilmeldingssystemet vi anvender til alle vores kurser og events – det fremgår også på kontoudtoget når du anvender dit dankort til net-betaling via hjemmesiderne.

Når man først er kommet ind i kartoteket ved sit første møde med en danseforening under Kom og Dans Danmark, kan man fremover tilmelde sig kurser, fester, weekendevents etc. via en hvilken helst af foreningernes hjemmesiders tilmeldinger, ved her at indtaste e-mailadresse samt mobilnummer.

LINK til oprettelse som bruger af Kom og Dans Danmarks medlemssystem:

https://flexbillet.dk/komogdans/event/41403115434629525eaaa76bac2210cfc131c38fa56175/register

Opret dine stamdata én gang for alle, før du kan tilmelde dig dit første dansekursus:

Fornavn, Efternavn, Adresse, Postnummer, By, Mobilnummer, E-mail, Fødselsdato og Køn SKAL udfyldes korrekt og behandles fortroligt og i øvrigt efter persondataloven.DK event.it (tidl. flexbillet) er et privat it-firma, som Kom og Dans betaler for at medlemmerne kan tilmelde sig kurser og events. Bemærk dine dansekurser vil fremgå som betalinger til DK event.it på dine kontoudtog.