Kom og Dans Aarhus - Gratis prøvetime

Kom og Dans Aarhus holder gratis intro-kurser i starten af en dansesæson, hver gang i januar og august - Prøv her Swing og Rock´n´roll som er en dynamisk dans hvor du får motion på den fede måde!

Næste gratis prøvetimer:

Tirsdag den 18. januar 2022 kl. 19-20 på Rosenvangskolen, Rosenvangsallé 49, 8260 Viby J

Torsdag den 20. januar 2022 kl. 19-20 på Strandskolen, Nellikevej 1, 8240 Risskov

Fredag den 21. januar 2021 kl. 19.30-21.00 på Katrinebjergskolen, Katrinebjergvej 60, 8200 Aarhus N

Her kan alle interesserede prøve dansen, og alle er velkommen til at blive og danse med efter prøvetimerne. Vi bruger de tre skoler hhv. til ugekurser tirsdage og torsdage og til dansefester i weekenderne. Om fredagen er foreningen vært med forfriskninger og kaffe, men tag endelig en vandflaske med til at slukke tørsten i prøvetimerne.

Det kræver ingen tilmelding og man er velkommen til at være med hver gang.

Hvad skal jeg have med?

Bare dit gode humør og en flaske vand. Denne dans er ikke så krævende ift. udstyr, men hvis du har et par flade sko (gerne indendørs) kan du tage dem med, folk danser i alt fra Converse til kinasko men på sigt køber de fleste et par dansesko, eller får spalt limet under et par almindelige sko. Det rigtig fint at starte med lidt gaffa-tape under sålen på et par sko du har i overskud.

Sko med hæl er beklagelig vist helt forkert fodtøj, da vi i Swing og Rock´n´roll hele tiden bruger de flade fodsåler til at dreje omkring vores egen akse for at skabe dynamikken i vores dans.

Find mere information i kalenderen nederst på siden her eller på vores Facebook

 

Se alle gratis prøvetimer i Kom og Dans Danmark her