Kom og Dans Aarhus - Gratis prøvetime

Kom og Dans Aarhus holder gratis intro-kurser i starten af en dansesæson, hver gang i januar og august - Prøv her Swing og Rock´n´roll som er en dynamisk dans hvor du får motion på den fede måde!

Næste gratis prøvetime:

Fredag den 3. september 2021 kl. 19.30 – Her kan alle interesserede prøve dansen, og alle er velkommen til at blive og danse med til kl. 23.00

STED: Kartinebjergskolen, Aarhus N

Nåede du ikke at prøve dansen, så mød på og prøv dansen de første par gange på selve kurserne. Vi starter helt fra bunden så alle kan være med.

Hvad skal jeg have med?

Bare dit gode humør og en flaske vand. Denne dans er ikke så krævende ift. udstyr, men hvis du har et par flade sko (gerne indendørs) kan du tage dem med, folk danser i alt fra Converse til kinasko men på sigt køber de fleste et par dansesko, eller får spalt limet under et par almindelige sko. Det rigtig fint at starte med lidt gaffa-tape under sålen på et par sko du har i overskud.

Sko med hæl er beklagelig vist helt forkert fodtøj, da vi i Swing og Rock´n´roll hele tiden bruger de flade fodsåler til at dreje omkring vores egen akse for at skabe dynamikken i vores dans.

Find mere information i kalenderen nederst på siden her eller på vores Facebook

 

Se alle gratis prøvetimer i Kom og Dans Danmark her