Kom og Dans Aars - Gratis prøvetime

Hvert år i Januar og August holder vi introaftener, hvor du kan komme og prøve at danse Swing og Rock`n Roll. Vi holder til på Blære Multicenter, Gl Blærevej 58 9600 Aars

MOTION BEHØVER IKKE VÆRE KEDELIGT.

Du vil helt sikkert blive smittet af danseglæden.

Der er  prøvetime onsdag den 08 og 15 Januar, disse aftener er det for alle interesserede, mød op kl. 19 og kom ud på dansegulvet, og bliv introduceret for vores danse.

Du kan komme alene eller sammen med din partner, nabo, ven eller veninde.
Vi danser pardans, men vi skifter dansepartner i løbet af undervisningen.

Rock’n’Roll danses i flade sko med en glat sål. Så find de bedste sko frem og kom og prøv.

Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.

HVORFOR GÅ TIL DANS?

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans. Ingen tænker på, om den anden er direktør eller assistent, mens de danser. Religion, race, alder og politisk overbevisning er også irrelevant – det drejer sig om at ha’ det sjov, og samtidig få noget motion. At mange også finder kærligheden gennem dans, er heller ikke helt uvæsentligt. Der findes dans til alle formål – alle tider – og al slags musik.

HVILKET UDSTYR SKAL JEG HAVE?

I Kom og Dans danser vi, i flade glatte sko, som det er let at dreje rundt i.

SKAL JEG HAVE EN PARTNER?

Har du lyst til at lære at danse swing, så kom gerne alene, eller tag din ven, veninde eller kollega med – og oplev det energiløft, som swingdans giver.

I Kom og Dans behøver du ikke selv komme med en dansepartner. Her er altid mange, du kan danse med. I undervisningen skifter vi ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer. Det bliver du både dygtigere af – og du lærer hurtigere de andre i foreningen at kende.

Se alle gratis prøvetimer i Kom og Dans Danmark her