Kom og Dans Brønderslev

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Velkommen til Kom og dans Brønderslev

Vi afholder kurser i Fasting swing og Rock’n’roll.

Foreningen holder til på Hedegårdsskolen, Nordens Allé 56 i Brønderslev (benyt hovedindgangen og gå lige frem).

På grund af Corona bliver vores aktiviteter i efteråret reduceret i forhold til tidligere. Vi tager bl.a. ikke nye dansere ind til grundkursus, men vi er glade for, at det er muligt at tilbyde kurser til vores medlemmer.

Myndighedernes anbefalinger foreskriver blandt andet, at der ikke skiftes dansepartner ved undervisningen, så tilmeld jer gerne som par. Men vi vil meget opfordre singledansere til at tilmelde sig også, og vi vil forsøge at sætte jer sammen som par eller I kan selv lave aftaler indbyrdes og tilmelde jer som par. Der er i den forbindelse mulighed for at indsætte en bemærkning, når man tilmelder sig på hjemmesiden.

God fornøjelse. Vi ses på dansegulvet!

Danseaftener

Efterår 2020:

Der gennemføres ikke danseaftener i efteråret grundet Corona. Så denne sæson er der kun dans på holdene mandage og søndage.

Sæsonens kurser

Undervisningen på vores hold i Brønderslev begynder mandag den 7. september, og der danses 9 gange i efteråret. Se evt. kalenderen. Prisen for kursus over 9 mandage er kr. 500,-. Dog er prisen 150,- for alle dansere, som som fik forårets kursus afbrudt af Corona. Tilmelding til kurser udføres her på siden via punktet i menuen til højre eller nedenfor.

Kursus for begyndere (grundkursus)

  • Bliver desværre ikke oprettet dette efterår. Vi håber meget på, at vi kan start nyt grundkursus til januar.

Kursus for fortsættere

  • Forudsætning: Gennemført grundkursus
  • Der bygges videre på det vi lærte på grundkurset
  • Vi danser mandage kl. 19:00 til 20:15
  • Instruktører: Lars Andersen

Kursus for videregående

  • Forudsætning: Man skal have deltaget på fortsætterkursus mindst to sæsoner
  • Vi danser mandage kl. 19:00 til 20:15
  • Instruktør: Karin Bentsen

Søndagskurser

Vi fortsætter med tre søndage med dansekurser i temadans. Det bliver den 4. oktober og den 1. og 15. november, og tidspunktet bliver fra kl. 13:00 til 16:00 hver gang. Der vil være en pause cirka midt på eftermiddagen, hvor der vil være en servering, så der er kræfter til den sidste time. Vi danser på Hedegårdsskolen:

Boogie Woogie

  • Forudsætninger: At man har danset fire sæsoner på videregående niveau.
  • Instruktør: Helle Pedersen

Reserver disse eftermiddage til “danselegestue”. Prisen for deltage de tre søndage er kr. 350,-. Tilmelding til kurserne udføres her på siden via punktet i menuen til højre eller nedenfor.

Aktivitetskalenderen

Vores aktivitetskalender for efteråret i pdf-format (udkast), som fx er egnet for udprintning, kan ses her: Kalender efterår 2020

Generalforsamling 16/3-2020

Denne generalforsamling blev aflyst på grund af Corona. Den siddende bestyrelse fortsætter indtil videre.