Kom og Dans Brønderslev

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Velkommen til Kom og dans Brønderslev

Vi afholder kurser i Fasting swing og Rock’n’roll. Indbyd dine venner til at starte på vores kursus for begyndere, så vi alle kan få nye dansevenner.

Foreningen holder til på Hedegårdsskolen, Nordens Allé 56 i Brønderslev (benyt hovedindgangen og gå lige frem).

Næste sæson begynder i januar, hvor vi afholder gratis prøveaftener forud for sæsonens kurser, hvor alle kan prøve denne dans – helt uforpligtende. Begyndere har desuden mulighed for at deltage ved de to første undervisningsgange, før man tilmelder sig til sæsonen. Disse prøveaftener bliver mandag den 6. og mandag den 13. januar i Brønderslev. Begge aftener begynder introduktionen kl. 19 og varer ca. en time, hvorefter foreningen er vært for for en kop kaffe/the. Kom i flade og lidt glatte sko og hav evt. en vandflaske med.

Vi afholder ud over vores kurser også øveaftener (dans om mandagen fra 19 til 21:30 men uden undervisning). Det er for alle foreningens medlemmer, men gæster fra andre Kom og dans foreninger er også meget velkomne. Dato for disse kan ses i kalenderen.

God fornøjelse. Vi ses på dansegulvet!

Danseaftener

Forår 2020:

14/3: Regionsfesten. En fælles begivenhed for de nordjyske Kom og Dans foreninger. Mere info senere…

2/5: Kom til vores top-hyggelige danseaften i Den Rund Pavillon i Brønderslev og se Rhododendronparken i fuldt flor. Kl. 19:00 til 23:00. Mere info senere…

Sæsonens kurser

Undervisningen på vores hold i Brønderslev begynder mandag den 20. januar, og der danses 12 gange i foråret. Se evt. kalenderen. Prisen for et kursus er kr. 650,- uanset niveau. Tilmelding til kurser udføres her på siden via punktet i menuen til højre eller nedenfor.

Kursus for begyndere (grundkursus)

 • Er for alle
 • Der introduceres til fire grundlæggende danseformer indenfor swing og rock ‘n’ roll
 • Vi danser mandage kl. 18:30 til 19:45
 • Instruktør: Birthe Jørgensen

Kursus for fortsættere

 • Forudsætning: Gennemført grundkursus
 • Der bygges videre på det, vi lærte på grundkurset
 • Vi danser mandage kl. 18:30 til 19:45
 • Instruktører: Lars Andersen

Kursus for videregående

 • Forudsætning: Man skal have deltaget på fortsætterkursus mindst to sæsoner
 • Vi danser mandage kl. 20:15 til 21:30
 • Instruktør: Karin Bentsen

Søndagskurser

Vi fortsætter med tre søndage med dansekurser i temadans. Det bliver den 9. februar og den 1. og 22 marts, og tidspunktet bliver fra kl. 13:00 til 16:00 hver gang. Der vil være en pause cirka midt på eftermiddagen, hvor der vil være en servering, så der er kræfter til den sidste time. Vi danser på Hedegårdsskolen:

Blues Boogie med vip

 • Forudsætninger: At man har danset fire sæsoner på videregående niveau. Desuden forudsættes kendskab til blues boogie.
 • Instruktør: Vagn Andreasen

Reserver disse eftermiddage til “danselegestue”. Prisen for deltage de tre søndage er kr. 350,-. Tilmelding til kurserne udføres her på siden via punktet i menuen til højre eller nedenfor.

Aktivitetskalenderen

Vores aktivitetskalender for foråret i pdf-format (udkast), som fx er egnet for udprintning, kan ses her (Udgives fælles med Hjørring): Aktivitetskalender Forraar 2020

Generalforsamling 16/3-2020

Se indkaldelsen med dagsorden til årets generalforsamling her: Indk-generalforsamling-2020-Brslev.pdf

Tilmelding til spisningen (kl. 18) forud for generalforsamlingen sker via dette link: https://komogdansbroenderslev.nemtilmeld.dk/5/