BestyrelsesGuide afsnit 3

PR og markedsføring

Alt eksternt PR- og markedsføringsmateriale der henvender sig til nye kommende dansere, skal overholde KODDKs designmanual. Det gælder både trykt materiale, billeder og opslag mv. på hjemmesiden og på de åbne Facebooksider.

Designmanualen skal sikre at alle lokalforeninger i KODDK markedsfører sig på samme måde udadtil, og at vi bruger samme layout og design. På den måde bliver vi genkendelige og kommer udadtil til at fremstå som én og samme forening.

Designmanualen stiller ingen krav til materiale der bliver brugt til interne aktiviteter og arrangementer for medlemmer i lokalforeningerne.

Bestilling af PR materiale til ekstern brug

Alt ekstern PR materiale om fx Gratis prøvetime, opvisning osv. skal bestilles hos Susanne Frederiksen.

Du kan få lavet fx plakater, flyer, postkort, visitkort mm.

Der er en række standard materiale som du kan få tilpasset til lige netop din forening med dato, tid og sted. Det er gratis at få leveret trykklare filer – eneste udgift for lokalforeningen, er tryk af materialet.

Se her, hvordan du bestiller PR materiale.

Tryk af PR materiale

Den enkelte lokalforening vælger selv, hvor de får trykt materialet, dog skal det være et professionelt trykkeri. Vi kan anbefale Reklametryk.dk, hvor du kan bestilles gennem deres webshop på https://reklametrykwebshop.dk/. Vi har gode erfaringer med deres kvalitet og generelle prisniveau.

Har foreningen kendskab til et andet trykkeri, der måske endda er billigere, står det jer frit for at benytte dette. Det er dog ikke tilladt at benytte egen printer pga. kvaliteten.  Susanne kan kontaktes på: susanne.g.frederiksen@gmail.com, 28728500

Inspiration til PR-materiale

På de lukkede sider kan du finde inspiration til PR materiale, som du kan få lavet gratis .

Se inspiration til PR materiale på ‘den-lukkede’
(kodeord: komogdans)

Målrettet markedsføring på Facebook

Hvert år i januar og august, kører vi en fælles online annonce kampagne på Facebook, målrettet personer i alderen 35 – 55 år.

Der bliver lavet en Facebook annonce til hver lokalforening, som indeholder en video, dato, tidspunkt og sted for ‘Gratis prøvetime’ for hver enkelt forening.

Geografisk er den opdelt pr. forenings by, således at alle byer får omtrent samme antal visninger på Facebook.

KODDK lægger alle annoncerne på Facebooksiden ’Kom og Dans Danmark’. Herfra er det let for den enkelte forening at dele det med egen Facebookside og få medlemmer til at dele med venner, bekendte og familie.

Bestilling af tøj med KOD logo

Kom og dans har deres egen webshop på www.chopar.dk/login, adgangskode KOD, password KOD. I er dog også velkommen til selv at lave aftale med anden leverandør.

Hvis du har spørgsmål til webshoppen, kan du kontakte Tony Halkjær på tony@chopar.dk eller 23104888.

<< Retur til indholdsfortegnelse