BestyrelsesGuide afsnit 2

Ledersamling, landsmøde og generalforsamling

Kom og dans Danmark afholder landsmøde, generalforsamling og landsmøde for bestyrelsesmedlemmer, spillere, instruktører og ildsjæle.

Ledersamling

I forbindelse med oplæring i september afholder vi også ledersamling. Her er alle, både nye og rutinerede bestyrelsesmedlemmer, ildsjæle og instruktører velkommen.

På ledersamlingen er er der fokus på erfaringsudveksling, netværk, information for nye og gamle bestyrelsesmedlemmer og drøftelse af nye tiltag. Ledersamlingen ligger enten sidste weekend i august eller første weekend i september.

KODDK inviterer alle bestyrelsesmedlemmer, instruktører og ildsjæle til landsmøde, generalforsamling og ledersamling via mail, på hjemmesiden og på Facebook.

Landsmøde

Landsmøde og generalforsamling afholdes oftest den første weekend i april. På landsmødet, som afholdes om lørdagen, drøftes nye emner, udfordringer og tiltag, som skal udvikle foreningen. Det er altid nogle interessante dage med stort fagligt indhold. Dagen afsluttes med fællesspisning og danseaften. Landsmødet er gratis, fællesspisning og danseaften er mod betaling.

Generalforsamling

Om søndagen afholder KODDK generalforsamling. Både landsmøde og generalforsamling er åben for bestyrelsesmedlemmer, Ildsjæle, instruktører og spillere. Der er dog restriktioner på generalforsamlingen ift. stemmeberettiget – her henvises til vedtægterne for KODDK.

<< Retur til indholdsfortegnelse