Træder i kraft 1. maj 2022

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Kom og Dans Esbjerg, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet. Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

Ønsker at bruge OK kort
Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Kom og Dans Esbjerg nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ønsker at bruge OK-app
Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.
Tilbud til dig der ikke har installeret app og ønsker det  Lige nu har OK en særlig mulighed for at tilbyde dig et gavekort på kr. 100 til brændstof eller et gavekort til en sæsonvask m. superglans til en værdi af kr. 129, hvis du endnu ikke har downloaded OK’s app. Kontakt Peter Hangard PEHAN@ok.dk tlf. 30946250,  inden du installerer, så får du en anden måde at installerer på.

Tilknyt en forening til OK-app
Når du er logget ind i appen med din e-mail adresse, går du ind under punktet ”Mig”. Derefter trykker du på ”Sponsorstøtte” og vælger, hvilken forening du ønsker at støtte.

Tank med OK App
Når du skal tanke, åbner du app’en, som vil vise dig, hvilken tankstation du er på. Derefter vælger du hvilken stander du ønsker at tanke fra, trykker din kode eller bruger fingertouch – og skubber pilen nederst fra venstre mod højre. Du kan derefter løfte pistolen og tanke.