Om Kom og Dans Esbjerg

Kom og Dans Esbjerg - en meget aktiv danseforening

Foreningen Kom og Dans Esbjerg startede den 10. juni 2002.
Læs mere om historien her https://komogdansdanmark.dk/nyheder/esbjerg-foreningens-historie/ 
Vi danser Swing og Rock’n Roll, en dans der er fyldt med livsglæde. Dansen er sjov og afstressende og så er det god motion.

Vi starter nye begynderhold op 2 gange om året, du kan altid komme og få en gratis prøvetime, vi danser om onsdagen. Der vil være gratis prøvetime både i september og i januar. Læs mere her https://komogdansdanmark.dk/esbjerg/nyheder/gratis-intro-for-nye-dansere/

Vi danser om onsdagen i Sønderrishallen.

Skal jeg have en partner? Nej, det behøver du ikke, for vi danser ikke med en bestemt dansepartner. Så du er velkommen alene eller sammen med din mand / kæreste, nabo, ven eller veninde. I undervisningen skifter vi ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer.

Medbring gerne flade sko der er let at dreje rundt på samt godt humør. Tag din partner, ven, veninde, nabo og/eller kollega med til en sjov og hyggelig aften. Vi glæder os til at møde dig / jer.

Pas på! Dansen er stærk vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.

Prøv at start videoen og se vores dans.

 

Tilmelding og betaling: Læs mere her