Om Kom og Dans Grenaa

Kom og Dans Grenaa er en danseforening, hvor vi danser Swing og Rock’n Roll, og vi vægter det sociale samvær højt.

Dans er sjov motion, den giver glæde og virker afstressende, og så er dans stærkt vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing og Rock’n Roll danses til.

Undervisning foregår en gang om ugen, vi har en forårs- og en efterårssæson. Hver sæson består at 12 undervisningsgange.

Vi arrangerer minidans en eller to gange hver sæson. Her mødes vi og danser sammen. Der ikke er undervisning, men vi kan øve det vi har lært, og lærer dansere fra andre hold at kende. Det giver meget også at danse med andre end dem fra ens eget hold.

En gang hver sæson har vi danseaften, hvor vi inviterer dansere fra andre lokalafdelinger til at danse sammen med os. Her er et forkursus på en times tid, hvor vi lærer nogle nye ture, og bagefter er der fri dans. KOD Grenaa serverer lidt godt til ganen i aftenens løb, og her opkræves entre ved indgangen.

Ved søndagskurser eller weekendkurser undervises der intensivt på forskellige niveauer i en enkelt dansestil, og der kræves betaling ved tilmelding.

Her ud over har vi opvisninger ved forskellige arrangementer i lokalområdet, og mange af danserne tager ud til danseaftener i andre lokalforeninger.