Kom og Dans Haderslev - Gratis prøvetime

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Gratis introaften

Kom og dans Haderslev afholder gratis introaften (prøvetime i dans) i swing og rock’n roll – torsdag den 26. august 2021. Swing er sjov motion, og en dans alle kan lære. Du behøver ikke at have danset før – og har du ikke en dansepartner er du også velkommen uden dansepartner.
Medbring gerne et par flade – glatte sko, kvittering for tilmelding samt gyldig Coronapas når du møder op. Har du influenza / Corona symptomer må du ikke møde op.
Tilmeld dig til gratis prøvetime i dans på:  https://flexbillet.dk/kod-haderslev/event/vwkdv9/token/qswi

Vi starter nye begynderhold torsdag d. 09. september 2021. Pris for undervisning til begynderholdet for efteråret er 550,00 kr. for 12 gange undervisning og et navneskilt.  (du er velkommen selvom du ikke deltog i den gratis prøvetime)
Tilmelding til begynderhold på https://komogdansdanmark.dk/haderslev/lokalforening-tilmelding/

Har du ikke været medlem af en kom og dans forening tidligere, skal du først oprettes i flexbillet systemet, inden du kan tilmelde dig til undervisning. Du kan oprette dig på https://komogdansdanmark.dk/om-os/arrangementer/

 


Gratis prøvedans.

I forbindelse med start af ny sæson afholder vi gratis danseaften, hvor du kan komme og prøve dansen, inden du beslutter dig for at gå til dans. De gratis danseaftener afholdes hvert år i Januar og August.

Aftenen begynder med en gratis prøvetime(undervisning), lidt information til nye dansere og aftenen slutter med dans efter eget valg.

Vi danser i Den Gamle Katedralskoles Festsal. Gåskærgade 26, 6100 Haderslev

Meld dig til gratis danseaften her

Se alle gratis prøvetimer i Kom og Dans Danmark her