Kom og Dans Danmark har valgt at al undervisning i lokalforeningerne aflyses for forår 2020. Undervisningen forvendes genoptaget til ny sæson start efterår 2020.

Vi opfordrer til at lokalforeningerne overholder forsamlingsforbud og andre anbefalinger og ikke afholder noget form for danseaften, minidans og andre dansearrangementer – vil vil holde øje med situationen mht. spredning af coronavirus.

Kom og Dans Danmark opfordrer til, at lokalforeningerne efterlever gældende påbud og anbefalinger forbindelse med corona-smitten i Danmark. Vær opmærksom på de nye skærpede forholdsregler for forsamlinger som gælder fra den 18. marts. Dette omfatter også forsamlinger i private hjem.

Kom og Dans Danmarks generalforsamling mangler at blive afholdt, Vi har ikke fastsat en dato endnu for afholdelse af denne, det bliver en ekstraordinær forsamling. Vi holder os til de fastlagte forholdsregler og anbefalinger. Så snart vi har får melding om, at forsamlingsforbud ikke længer er gældende, vil vi indkalde til ekstraordinær generalforsamling i henhold til vores vedtægter.

Vi er opmærksom på, at nogle lokalforeninger endnu ikke har afholdt generalforsamlinger. Vi forventer, at lokalforeningerne efterlever alle anbefalinger. Disse manglende generalforsamlinger bedes man udskyde indtil forsamlingsanbefalinger slækkes. Herefter kan disse lokalforeninger indkalde til ekstraordinære generalforsamlinger i henhold til lokalforeningernes vedtægter. Vi anbefaler at afholdelse af generalforsamling prioriteres, når forsamlingsforbuddet slækkes.

Lokalforeningerne afgør selv, hvordan man vil kompensere danserne for den ikke afholdte undervisning forår 2020. Dette kan enten være rabat på undervisning efterår 2020 eller evt. tilbagebetaling. Kontakt din lokalforening for nærmere oplysninger.

Vi skal passe på os selv og hinanden. Dette tiltag er et lille offer for være med til at udjævne en smitte pukkel, så vores sundhedssystem kan følge med og redde menneskeliv

Sundhedsstyrelsens anbefalinger

følg også med her

coronasmitte.dk