Udsættelse af sæsonstart

– 18. september kom regeringen og myndighederne med en række nye tiltag i lyset af, at antallet af corona-smittede stiger. Antal smittede stiger lokalt, mange steder samtidigt. Det betyder blandt andet, at myndighederne anbefaler at social kontakt reduceres mest muligt, at mange igen skal arbejde hjemme, at forsamlingsforbuddet i hele landet er reduceret fra 100 til max. 50 personer.

Allerede 7. september blev der indført særlige restriktioner i 18 kommuner i Københavnsområdet og Odense.

‘Vores konklusion lige nu er, at vi anbefaler og henstiller til lokalforeningerne, at alle danseaktiviteter indstilles resten af året’. Vi skal hele tiden huske, at vi alle har et kollektivt ansvar for at forhindre smittespredningen og overholde myndighedernes anvisninger for at hindre smittespredning’.Til bestyrelsesmedlemmer, instruktører og spillere

Hvis du som bestyrelsesmedlem, instruktør eller spiller undrer dig over, hvorfor du ikke modtager nyhedsbreve direkte på mail, bedes du venligt kontrollere dine indtastede oplysninger i Flexbillet.

Vi udsender nyhedsbrev til alle som er registreret som instruktør, spiller eller bestyrelsesmedlem.

Så er du nyvalgt bestyrelsesmedlem, eller har du ikke lige fået opdateret dine kontaktdata for nyligt, så brug tiden til det.

For netop nu, under disse særlige omstændigheder, er det meget vigtigt at alle får de nødvendige informationer.

Husk at danseglæden er vigtigst.

Med venlig hilsen
Kom og Dans Danmark