Udsættelse af sæsonstart fastholdes i Kom og Dans

23. oktober kom regeringen og myndighederne med en række nye tiltag i lyset af, at antallet af corona-smittede stiger stadigt. Antal smittede stiger over hele landet og fordeler sig i alle aldersgrupper.

Det betyder blandt andet, at myndighederne anbefaler at social kontakt reduceres mest muligt, at mange skal arbejde hjemme, at forsamlingsforbuddet i hele landet er reduceret fra 50 personer til max. 10 personer.

Der indføres krav om brug af mundbind eller visir indendørs på alle offentlige steder fra 29. oktober frem til 2. januar. Det gælder blandt andet i lokaler, hvor der udøves sports- og fritidsaktiviteter.

‘Konklusion er derfor, at vi fastholder anbefalingen og henstillingen til lokalforeningerne, at alle danseaktiviteter indstilles resten af 2020’.

Vi skal hele tiden huske, at vi alle har et kollektivt ansvar for at forhindre smittespredningen og overholde myndighedernes anvisninger for at hindre smittespredning’.


Til bestyrelsesmedlemmer, instruktører og spillere

Hvis du som bestyrelsesmedlem, instruktør eller spiller undrer dig over, hvorfor du ikke modtager nyhedsbreve direkte på mail, bedes du venligt kontrollere dine indtastede oplysninger i Flexbillet.
Vi udsender nyhedsbrev til alle som er registreret som instruktør, spiller eller bestyrelsesmedlem. Så er du nyvalgt bestyrelsesmedlem, eller har du ikke lige fået opdateret dine kontaktdata for nyligt, så brug tiden til det.
For netop nu, under disse særlige omstændigheder, er det meget vigtigt at alle får de nødvendige informationer. Husk at danseglæden er vigtigst.
Med venlig hilsen Kom og Dans Danmark