Kom og Dans Odense - Ung Swing Odense

I Kom og Dans Odense danser vi Swing og Rock’n Roll. Dansen er fyldt med livsglæde, er livsbekræftende, sjov og afstressende og så er det god motion. Hvis du har lyst til at danse Swing og Rock’n Roll, så har du muligheden i Kom og Dans Odense.

HVORFOR DANSE SWING OG ROCK’N ROLL?

Swing og rock ‘n’ roll er nogle super fede danse, der er meget nemme at lære. Vi danser til 50’er og 60’er­ musik, så hvis du elsker musikken fra dengang, er swing og rock ‘n’ roll lige noget for dig! I foreningen Kom og Dans danser du med alle, så du behøver ikke at komme med en fast dansepartner for at være med til vore kurser og fester. Desuden bliver du introduceret til et godt, socialt miljø hvor vi ofte tager på café sammen, holder fest m.m. Der findes Ung Swing i Ålborg og Århus, så vi kan lave nogle fede fester sammen.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Ung Swing Odense tilbyder gratis prøvetime for alle mellem 15 – 29 år torsdag d. 30. august og 6. september på Ejerslykkeskolen, pigegymnastiksalen, Rødegårdsvej 164, 5230 Odense M. Begge dage kl. 18.30 – 20.30.

Du behøver ingen partner – alle er velkomne både singler og par

HVAD SKAL JEG HAVE MED?

Bare dit gode humør, lyst til at danse og en flaske vand. Det kræver ikke meget udstyr at danse swing og rock’n roll – et par flade sko (folk danser i alt fra Converse til kinasko men på sigt køber de fleste et par dansesko) og en trænings T-shirt da du hurtigt får varmen.

HVORNÅR STARTER KURSET?

Selve kurset starter d. 13. september kl 18.30 på Ejerslykkeskolen i pigegymnastiksalen. Man kan sagtens møde op uden at være tilmeldt eller have været til intro, vi starter helt fra bunden af.

KOM OG VÆR MED – DET BLIVER SÅ FEDT!

 

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.