Oplæring på Ærø

–  Der vil være oplæringen er for alle instruktører og spillere med kontrakt, samt instruktører og spillere med status “under oplæring”

Instruktører:

Der bliver masser af instruktøroplæring på 3 swing niveauer: 

Begyndere: 2 oplæg pr uge.

Videregående: 3 oplæg over 2 uger, i uge 29 er det RR m Rockabilly teknik. 

Tema/Veteran: JumpBoogie uge 28 og Rock’n’Roll Boogie Woogie m Fallrock og BluesBoogie (instruktøren skal i egen dans beherske Fallrock, BluesBoogie og BoogieWoogie) 

Der er denne gang ikke planlagt med oplæring i swing på fortsætterniveau. Har du ønske om fortsætter swingoplæggene bedes du skrive det i bemærkningsfeltet i tilmeldingen samt ønske det i din tilmelding til KOD Norge. Fotsætter instruktører kan også deltage i Vid oplæring som ‘snuser’ eller i begynder oplæring. 

Ungswing, Tango, Bugg:  Desuden er der oplæring i Ungswing, i Tango og i Bugg hvis der er interesse for det (og oplæringsinstruktører) 

Vil du gerne have oplæring i disse stilarter bedes du skrive det i bemærkningsfeltet i tilmeldingen samt ønske det i din tilmelding til KOD Norge. 

Spillere

Der vil blive arrangeret oplæring for Spillere på 2 niveauer begge uger. Den erfarne gruppe udveksler musik og vil blive inviteret med på f.eks. Tema instruktøroplæringen.

Tilmeldingsfrist er fredag d. 28. juni 2019

Flere detaljer og Tilmelding findes inde på de lukkede sider. Kodeord er det sædvanlige – se evt gamle nyhedsbreve fra KOD DK