Kom og Dans Silkeborg Ungdom

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Hvem er vi?

Swing & Rock ‘n’ Roll er en super fed dans, der er meget let at lære. Vi danser til 50’er og 60’er-musik, så hvis du – ligesom os – elsker musikken fra dengang, er Swing & Rock ‘n’ Roll lige noget for dig. I foreningen Kom og Dans lærer du at danse med alle, så du behøver ikke at komme med en fast dansepartner for at være med til vores kurser og fester. Desuden bliver du introduceret til et godt, socialt miljø hvor vi ofte tager på café sammen, holder fester m.m.

Kurserne er for unge mellem 15-31 år.

Du kan også følge os på Facebook.

Hvordan kommer jeg i gang?

Se mere under fanen “Gratis prøvetime”

Undervisning forår 2019:

18:30-19:45: Begyndere
18:30-19:45: Fortsættere
19:45-20:00: Minidans (fælles dans/fri dans)

Hvordan fungerer kurser?

Vores kurser består af 75 minutters undervisning med efterfølgende 15 minutters fri dans sammen med alle Silkeborg Ungdoms hold. Fri dans er en mulighed for at lære de andre hold at kende, samt herved også prøve at danse med mere erfarne dansere.

Foråret 2019:
Intro afholdes den 20. februar kl. 18:30-19:45 og kursusstart afholdes den 27. februar kl. 18:30-19:45. Begge aftener afholdes i Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg.
Man kan sagtens møde op til kursusstart uden at være tilmeldt eller have været til intro. Vi starter helt fra bunden af. Forårssæsonen består af 12 undervisningsgange i perioden februar til maj 2019 og en sæsonafslutning i slutningen af maj (alle hold sammen).

Program for hele forårets sæson kommer snart.

 

Håber vi danSES!

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.