Kom og Dans Silkeborg Ungdom

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Hvem er vi?

Swing & Rock ‘n’ Roll er en super fed dans, der er meget let at lære. Vi danser til 50’er og 60’er-musik, så hvis du – ligesom os – elsker musikken fra dengang, er Swing & Rock ‘n’ Roll lige noget for dig. I foreningen Kom og Dans lærer du at danse med alle, så du behøver ikke at komme med en fast dansepartner for at være med til vores kurser og fester. Desuden bliver du introduceret til et godt, socialt miljø hvor vi ofte tager på café sammen, holder fester m.m.

Kurserne er for unge mellem 15-31 år.

Du kan også følge os på Facebook.

Hvordan kommer jeg i gang?

Se mere under fanen “Gratis prøvetime”

Hvordan fungerer kurser?

Vores kurser består af 75 minutters undervisning med efterfølgende 15 minutters fri dans sammen med alle Silkeborg Ungdoms hold. Fri dans er en mulighed for at lære de andre hold at kende, samt herved også prøve at danse med mere erfarne dansere.

Foråret 2019:
Intro samt Kurser i foråret vil starte i februar og afholdes i Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg.
Man kan sagtens møde op til kursusstart uden at være tilmeldt eller have været til intro. Vi starter helt fra bunden af. Forårssæsonen består af 12 undervisningsgange i perioden februar til maj 2019 og en sæsonafslutning i slutningen af maj (alle hold sammen).

Du kan se hele efterårets program her

 

Håber vi danSES!

Find os på facebook

Kom og få et GRATIS introkursus i Swing & Rock 'n' Roll - i aften! 👟👗🎶🎙️🎹
Det sker i Lunden kl. 18:15, se mere her: www.facebook.com/events/999604966871239/?ti=cl
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

Nu er der kun én uge til du kan prøve at danse Swing & Rock 'n' Roll - GRATIS! 🎶👗👟🎙️🎹
Se mere her: www.facebook.com/events/999604966871239/?ti=cl
#SwingogRocknRoll #UngISilkeborg #Silkeborg #50sdancing #onsdag #KomogDansSilkeborgUngdom #Dans #dancingmakesyouhappy
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

Ca. 500 dansere fra Danmark, Norge og Sverige er nu vendt hjem efter en uge på Ærø. Her blev der danset i 7 dage fra morgen til der ikke var flere dansere på gulvet. Der blev endda danset på færgen 🚢 Vi takker for en rigtig god uge til Ærø Dancecamp, med masser af musik, dans og solskin! ☀️👗👟🎹🎙️🎶⛱️
Vil du lære dansen og måske være med næste år på Ærø Dancecamp så kom til vores introkursus onsdag den 8. august i Lunden, Silkeborg: www.facebook.com/events/999604966871239/
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del