Kom og Dans Silkeborg - Hold og danseformer

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Danseswing (DS)

Grundlæggende træning i at danse på ’lange bølger’ i musikken. Kurset danner grundlag for senere Glidende Gå-swing. Danseformen kendetegnes af mange gode to-håndsture.

Bygdeswing (BS)

Grundlæggende træning i at danse på ’mellemlange bølger’ i musikken. Kendetegnes af pigens brems mod mandens krop, hvorved pigen får mulighed for at improvisere i dansen.

Rockeswing (RS)

Grundlæggende træning i at danse på ’mellemlange bølger’ i musikken. Danseformen kendetegnes af bremsefaser efter pigens rotation.

Rock ’n roll (RR)

Grundlæggende træning i at danse på de ’korte, konstante bølger’ i musikken.

Hvad er et dansekursus?

Et dansekursus, hvor der undervises en gang om ugen har en varighed på i alt 15 – 18 timer pr. sæson og hver ugentlig undervisnings gang varer 1,25 – 1,5 time. En undervisnings sæson svarer til et halvt år.

Vores undervisning består af fem niveauer: Begynder, Fortsætter, Videregående, Tema og Veteran

Oprykningspolitik

På siden oprykningspolitik kan du læse mere om, hvordan og hvornår du kan rykke op til næste niveau.

Find os på facebook

Tak for den flotte deltagelse til vores intro’er; nogle helt fantastiske begyndere 😊💃🕺 Vi håber at se jer alle til sæsonstart torsdag d. 23. august kl. 18.30 i Lunden. Og tak til alle hjælperne fra Silkeborg og udenbys, og ikke mindst vores dygtige DJ, Leif 🎶 ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

SÅ er det i aften det sker......og på Torsdag :) :) :)
Intro for ALLE:
Dans til god musik

kl 19 - 20: Introduktion til de første basale trin,

efterfulgt af dans for nye og de mere erfarne :).
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

Husk at der er åben for tilmelding til efterårssæsonen 2018 her i Silkeborg; nogle gode instruktører 💃🕺. Se programmet på komogdansdanmark.dk/silkeborg. Der er rabat for begyndere og fortsættere, hvis du tilmelder dig inden d. 1.august. Vi glæder os til at se jer :-) ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del