Kom og Dans Slagelse

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

(Opdateret 24.08.2020)

Der er ikke planlagt nogle aktiviteter i efteråret 2020

————————————————-

Kom og Dans giver dig danseglæde og lyst til at kaste dig ud i bevægelse til swing og rock`n roll musik. Kom og vær med – det eneste der kræves, er lyst til udfoldelse på dansegulvet!

Hvilket udstyr skal jeg have?

Vi danser i flade glatte sko, som det er let at dreje rundt i. Medbring gerne en drikkedunk og evt. håndklæde til at tørre sved af panden.

Skal jeg have en partner?

Nej, det behøver du ikke, for vi danser ikke med en fast dansepartner. Så du er velkommen alene eller sammen med din mand / kæreste, nabo, ven eller veninde.

I undervisningen skifter vi ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer.

Pas på!

Dansen er stærk vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.

 

Lokalforeningen Kom og Dans Slagelse er en satellitforening under Kom og Dans Roskilde.