Kom og Dans Varde - Hold og danseformer

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Danseswing (DS)

Grundlæggende træning i at danse på ’lange bølger’ i musikken. Kurset danner grundlag for senere Glidende Gå-swing. Danseformen kendetegnes af mange gode to-håndsture.

Bygdeswing (BS)

Grundlæggende træning i at danse på ’mellemlange bølger’ i musikken. Kendetegnes af pigens brems mod mandens krop, hvorved pigen får mulighed for at improvisere i dansen.

Rockeswing (RS)

Grundlæggende træning i at danse på ’mellemlange bølger’ i musikken. Danseformen kendetegnes af bremsefaser efter pigens rotation.

Rock ’n roll (RR)

Grundlæggende træning i at danse på de ’korte, konstante bølger’ i musikken.

Hvad er et dansekursus?

Et dansekursus, hvor der undervises en gang om ugen har en varighed på i alt 15 – 18 timer pr. sæson og hver ugentlig undervisnings gang varer 1,25 – 1,5 time. En undervisnings sæson svarer til et halvt år.

Vores undervisning består af fem niveauer: Begynder, Fortsætter, Videregående, Tema og Veteran

Oprykningspolitik

På siden oprykningspolitik kan du læse mere om, hvordan og hvornår du kan rykke op til næste niveau.

Find os på facebook

5 dage siden

Kom og Dans Varde

Kom og Dans Varde afholder gratis prøvetimer i SWING & ROCK'N ROLL på Varde Gymnasium to tirsdage i august. Swing og Rock'n Roll er en dans, der kan danses alle steder, til al musik der swinger, med fokus på danseglæde og socialt samvær.
Vi danser pardans, men skifter dansepartner i løbet af undervisningen, så alle kan være med, både singler og par, unge og "ældre". Vi danser i flade glatte sko.
Mød blot op på Varde Gymnasium tirsdag den 13. august og/eller tirsdag den 20. august 19.00-20.30, så vil du/I få en lille INTRODUKTION til vores dans 😊
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook

4 måneder siden

Kom og Dans Varde

Kom og Dans Danmark
Gratis prøvetime d. 8. eller 15. januar i Varde.
Lær at danse swing og rock'n'roll.
Mød op kl. 19 på Varde Gymnasium.
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook

5 måneder siden

Kom og Dans Varde

Sæsonkalender for foråret 2019. Bemærk, vi starter med to gratis prøveaftener, nemlig den 8. januar og den 15. januar. ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook