Kom og Dans Varde - Gratis prøvetime

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Varde afholder GRATIS PRØVETIMER i SWING & ROCK’N ROLL to tirsdage i august. Vi danser parvis, men skifter partner undervejs i dansen, så alle kan være med, både singler og par, unge og “ældre”. Mød blot op på Varde Gymnasium til vores introer i august, så vil du/I få en lille INTRODUKTION til vores dans.

MØD BLOT OP UDEN TILMELDING 🙂

Gratis prøvetimer efterår 2019

Tirsdag d. 13. august 2019 kl. 19.00-20.30

Tirsdag d. 20. august 2019 kl. 19.00-20.30

Se alle gratis prøvetimer i Kom og Dans Danmark her

Find os på facebook

5 dage siden

Kom og Dans Varde

Kom og Dans Varde afholder gratis prøvetimer i SWING & ROCK'N ROLL på Varde Gymnasium to tirsdage i august. Swing og Rock'n Roll er en dans, der kan danses alle steder, til al musik der swinger, med fokus på danseglæde og socialt samvær.
Vi danser pardans, men skifter dansepartner i løbet af undervisningen, så alle kan være med, både singler og par, unge og "ældre". Vi danser i flade glatte sko.
Mød blot op på Varde Gymnasium tirsdag den 13. august og/eller tirsdag den 20. august 19.00-20.30, så vil du/I få en lille INTRODUKTION til vores dans 😊
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook

4 måneder siden

Kom og Dans Varde

Kom og Dans Danmark
Gratis prøvetime d. 8. eller 15. januar i Varde.
Lær at danse swing og rock'n'roll.
Mød op kl. 19 på Varde Gymnasium.
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook

5 måneder siden

Kom og Dans Varde

Sæsonkalender for foråret 2019. Bemærk, vi starter med to gratis prøveaftener, nemlig den 8. januar og den 15. januar. ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook