Kom og Dans Vejle

Når der er fest hos os er dansegulvet fuldt, og bordene tomme, for vi elsker at danse. Det giver godt humør og vi siger sjældent nej til en dans. Det grundlæggende kan læres på bare 12 undervisningsaftener, og det gør ikke noget at du kommer alene.

Kære medlemmer og dansere i KOD Vejle.

KOD Danmark har desværre – næsten som forventet – bedt alle afdelinger om at aflyse resten af forårs sæsonen 2020.

Som kompensation for de manglende undervisningsgange vil den enkelte danser, modtage en rabat kode af en værdi på 250 kr = ½ sæson, til brug ved tilmelding til efteråret 2020. Koden er unik og personlig og vil kun kunne bruges i KOD Vejle (Nærmere information følger senere).

Hele forårs sæsonen blev sat på pause, og det betyder at vi ‘spoler’ tiden tilbage til start. Dvs. at alle dansere starter på det samme niveau til efteråret som de startede på til foråret. Så.. er du begynder, skal du tilmelde dig som begynder igen. Er du fortsætter 1 eller 2, skal du tilmelde dig som fortsætter 1 eller 2 igen… osv. Dette er for at sikre at der ikke bliver huller i undervisningens opbygning.

Vi håber alle at karantæne og forsamlings forbudene snart ophører, så vi kan komme til at danse igen. Det savner jeg, om nogen.

Håber at I holder modet oppe og har humøret intakt.

Ses snart.

Mange danse hilsner.

Med venlig hilsen

Pia Jungdal

KOD Vejle.

Vi har gratis intro 20 + 27 august 2020 i Bygningen

Bygningen: Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle

MobilePay: 30976

KOD GF referat 2020-03-01

KOD Vejle GF Formandens beretning 2020_03_01