Kom og Dans Vejle

Når der er fest hos os er dansegulvet fuldt, og bordene tomme, for vi elsker at danse. Det giver godt humør og vi siger sjældent nej til en dans. Det grundlæggende kan læres på bare 12 undervisningsaftener, og det gør ikke noget at du kommer alene.

Kære medlemmer og dansere i KOD Vejle.

Bestyrelsen har her i aftes, besluttet helt at aflyse undervisningen for efteråret 2020, på grund af Corona. 🙁
Hvis vi som bestyrelse ikke har en god mavefornemmelse ved at skulle afvikle og facilitere et undervisningsforløb, så vil vi ikke sætte hverken dansere eller instruktører i den sammen situation.
Derfor tog vi den tunge beslutning om at aflyse.
Selvom vi ikke har været aktive på dansegulvet, så arbejder bestyrelsen stadig bag kulissen, for at være klar til at kunne lave et eller andet, når situationen omkring virussen bliver stabil. 
Vores håb er at vi starter op med et brag til foråret. Vi har nogle ideer vi arbejder med, men der er ikke noget konkret endnu.
Og vi håber så sandelig, at der stadig er nogen der har lyst til at danse samt at der bliver mulighed for at danse som vi plejer.
Vi vil holde jer opdateret i løbet af efteråret, både via Facebook, hjemmeside og igennem Flexbillet.
Til de af jer der gerne vil have penge tilbage fra den ½ forårs sæson, vil vi bede jer følge denne anvisning:
For at kunne sikre at pengene kommer til den rigtige modtager, har vi brug for at I hver især sender os jeres kontonummer, samt jeres kvittering for indbetalingen af forårssæsonen. og telefonnummer i tilfælde af, tvivlsspørgsmål.
Mailen bedes sendes til c@db44.dk
skriv : KOD Vejle Sommerdans   i emnefeltet, så ved vores kasserer Carsten, hvad det drejer sig om, og det er ikke så sporbart.
svar deadline er d. 1/10.
Efter denne dato, anser vi de ikke udbetalte ½ kontingenter som en donation til vores forening. 😉
Håber I holder humøret og danseglæden oppe og at vi snart ses.
Mange danse hilsner fra Bestyrelsen.

MobilePay: 30976

KOD GF referat 2020-03-01

KOD Vejle GF Formandens beretning 2020_03_01