Kom og Dans Aabybro

Programmet for foråret er nu klar, se søndags tilbuddet nede i teksten.

Godt nytår!

Nu hvor året er nyt og friskt begynder vi på en ny sæson af dans og hyggeligt samvær, både i Fjerritslev og Aabybro. Vi lægger ude med en gratis prøvetime den 16 januar 2019 i Fjerritslev og den 17 januar 2019 i Aabybro. Det er vores store håb at i har og stadig udbreder kendskabet til vores forening så alle (eller så mange som muligt) der har lyst til at danse også kender muligheden.

Kom og prøv at danse swing med os!
Vi garanterer for en sjov aften, der er ganske uforpligtende, hvor du får prøvet om Swing og Rock’n’Roll er noget for dig. På prøveaftenerne danser vi en lille time for at vise hvad swing er, der er nogle øvede dansere tilstede som vil danse med de ikke øvede således at man meget hurtigt får en fornemmelse af hvor dejlig og let det er at danse swing.
Vi anbefaler at danse i flade sko, og du skal regne med at komme til at svede så let beklædning anbefales – VEL MØDT.

Forårets kalender kan hentes HER

Sæson 2019 – Forår
I foråret udbyder vi i Fjerritslev begynder kursus med Lise-Lotte Møller som instruktør og Ellen Præstegaard som hjælper. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i de 4 grundlæggende danse stile. Undervisningen starter den 23 januar klokken 18:30 og varer ca 75 minutter.

I Aabybro udbyder vi i dette forår 4 kurset; begynder , fortsætter videregående og tema.
Begynder kurset er med instruktør Birthe Jørgensen og Joan Frandsen som hjælper. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i de 4 grundlæggende danse stile. Undervisningen starter den 24 januar klokken 18:30 og varer ca 75 minutter. Når kurset er slut er der kaffe på kanden i cafeen og der er musik i forhallen så man kan træne det man lige har øvet til undervisning.

Fortsætter kurset er med instruktør Pia Andersen og Lene jensen som hjælper. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i bygdeswing og Rock’n’Roll dans. Undervisningen starter den 24 januar klokken 18:30 og varer ca 75 minutter. Når kurset er slut er der kaffe på kanden i cafeen og der er musik i forhallen så man kan træne det man lige har øvet til undervisning.

Videregående kurset er med instruktør Helle G Pedersen. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i bygdeswing og Rock’n’Roll dans. Undervisningen starter den 24 januar klokken 20:15 og varer ca 75 minutter. Når kurset er slut er cafeen lukket og musikken i forhallen er stoppet derfor er det en rigtig god ide at komme og tage del i det sociale samvær FØR undervisning, og smugtræne til undervisningen starter.

Tema kurset er med instruktør Kaj Pedersen og Ingemarie Pedersen som hjælper. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i blueslinien. Undervisningen starter den 24 januar klokken 20:15 og varer ca 75 minutter. Når kurset er slut er cafeen lukket og musikken i forhallen er stoppet derfor er det en rigtig god ide at komme og tage del i det sociale samvær FØR undervisning, og smugtræne til undervisningen starter.

Tilmeldingen til dem der allerede nu ved hvad de skal danse i foråret kan gøres her TILMELDING (Åbner i et nyt vindue)

NYT NYT NYT

Søndags aktiviteter.

NYT NYT NYT
Vi har i nogen tid haft et samarbejde med Kom og Dans Aars hvor der var forskellige muligheder for Tango Bugg – det samarbejde har vi valgt at stoppe og starte noget undervisning om søndagen hos os selv istedet.
Vi har sammensat et tilbud der indeholder ikke mindre end 3 danse arter og 2 niveauer i den ene. Vi udbyder Bugg på begynder og fortsætter, Vals og Linedance.
Det er planlagt til at blive gennemført på følgende 4 søndage; 17/2, 3/3, 17/3 og den 7/4 – 2019. Undervisningsstedet er Aabybro Skole Aaby Søndergade 35 9440 Aabybro (Afdelingen ved rådhuset)

Bugg begynderer har en instruktør vi ikke har set før som hedder Anne Mette Jensen, det kører over 4 gange og afvikles i tidsrummet 12:30 – 14:30 alle dage.
Bugg fortsættere har Helle G Pedersen som instruktør, det kører over 4 gange og afvikles i tidsrummet 15:00 – 17:00 alle dage.
En torsk og 2 sild har Kaj Pedersen som instruktør og afvikles over 4 gane alle dage i tidsrummet 12:30 – 14:30 .
Vals afvikles over 2 dage, den 7/3 og 7/4 2019 instruktør er Bjarne Larsen og det er i tidsrummet 15:00 – 17:00 begge dage.
Lær at danse afvikles over 2 dage, den 3/3 og den 17/3 – 2019 instruktør er (?) og det er i tidsrummet 15:00 – 17:00 begge dage.
Vals og Lær at danse er tilrettelagt ud fra hvilke instruktører der er til rådighed.

Se folderen HER

Spillestedet
Vores samarbejde med Spillestedet i Blokhus fortsætter og vi sælger stadig biletter til udvalgte arrangementer til en let reduceret pris. Arrangementerne er listet herunder, men det bør fremhæves at arrangementer den 22 marts med Svenske Callinaz regner vi med bliver et brag af en fest og vi har store forventninger til denne aften. De biletter vil sælger er kun en del af det antal biletter der er til salg, hvis du ikke kan købe via vores system er det fordi der er udsolgt, det betyder ikke nødvendigvis at Spillestedet ikke har flere biletter til salg – måske de har biletter som du kan købe her: Spillestedets billetsalg

Dresset for Roxette den 8 februar 2019 klokken 20:00
The Rocking Ghosts den 8 marts 2019 klokken 20:00
Stor danseaften med svenske Callinaz den 22 marts 2019 klokken 18:00 (bemærk med spisning og i Jetsmark idrætscenter.)
OBBB Big Band den 12 april 2019 klokken 20:00
Lollipops og The Walkers den 3 maj 2019 klokken 20:00
The Roy Orbinson Story den 23 august 2019 klokken 20:00

TILMELDING (Åbner i et nyt vindue)

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.