Kom og Dans Aabybro

Programmet for foråret er nu klar, se søndags tilbuddet nede i teksten.

Nu hvor året er nyt og friskt begynder vi på en ny sæson af dans og hyggeligt samvær, både i Fjerritslev og Aabybro. Det er vores store håb at i stadig udbreder kendskabet til vores forening så alle (eller så mange som muligt) der har lyst til at danse også kender muligheden.

Indkaldelse til generalforsamling

Det er ved at være tid for afholdelse af den årlige generalforsamling. Det er i vedtægterne bestemt at den skal afholdes inden den 1. maj og skal indkaldes med et varsel på mindst 6 uger. Generalforsamlingen afholdes i år den 14 marts og der indkaldes derfor nu således at det er rettidigt. Hvis du har et forslag til generalforsamlingen skal det være bestyrelsen i hænde senest 4 uger før afholdelse af generalforsamlingen. Der henvises iøvrigt til vedtægterne som kan ses HER (åbner i et nyt vindue)

OBS: Vores dansere i Fjerritslev er medlemmer i Aabybro Kom og Dans og er derfor meget velkommen på generalforsamlingen.

Indkaldelsen kan hentes HER

Hvis du ønsker at deltage i generalforsamlingen er der gratis spisning før afholdelsen af selve generalforsamlingen og dertil vil vi gerne have din tilmelding

Tilmelding foretages HER

Forårets kalender kan hentes HER

Sæson 2019 – Forår
I foråret udbyder vi i Fjerritslev begynder kursus med Lise-Lotte Møller som instruktør og Ellen Præstegaard som hjælper. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i de 4 grundlæggende danse stile. Undervisningen starter den 23 januar klokken 18:30 og varer ca 75 minutter.

I Aabybro udbyder vi i dette forår 4 kurset; begynder , fortsætter videregående og tema.
Begynder kurset er med instruktør Birthe Jørgensen og Joan Frandsen som hjælper. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i de 4 grundlæggende danse stile. Undervisningen starter den 24 januar klokken 18:30 og varer ca 75 minutter. Når kurset er slut er der kaffe på kanden i cafeen og der er musik i forhallen så man kan træne det man lige har øvet til undervisning.

Fortsætter kurset er med instruktør Pia Andersen og Lene jensen som hjælper. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i bygdeswing og Rock’n’Roll dans. Undervisningen starter den 24 januar klokken 18:30 og varer ca 75 minutter. Når kurset er slut er der kaffe på kanden i cafeen og der er musik i forhallen så man kan træne det man lige har øvet til undervisning.

Videregående kurset er med instruktør Helle G Pedersen. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i bygdeswing og Rock’n’Roll dans. Undervisningen starter den 24 januar klokken 20:15 og varer ca 75 minutter. Når kurset er slut er cafeen lukket og musikken i forhallen er stoppet derfor er det en rigtig god ide at komme og tage del i det sociale samvær FØR undervisning, og smugtræne til undervisningen starter.

Tema kurset er med instruktør Kaj Pedersen og Ingemarie Pedersen som hjælper. På dette kursus der går over 12 undervisnings gange bliver der undervist i blueslinien. Undervisningen starter den 24 januar klokken 20:15 og varer ca 75 minutter. Når kurset er slut er cafeen lukket og musikken i forhallen er stoppet derfor er det en rigtig god ide at komme og tage del i det sociale samvær FØR undervisning, og smugtræne til undervisningen starter.

Tilmeldingen til dem der allerede nu ved hvad de skal danse i foråret kan gøres her TILMELDING (Åbner i et nyt vindue)

NYT NYT NYT

Søndags aktiviteter.

NYT NYT NYT
Vi har i nogen tid haft et samarbejde med Kom og Dans Aars hvor der var forskellige muligheder for Tango Bugg – det samarbejde har vi valgt at stoppe og starte noget undervisning om søndagen hos os selv istedet.
Vi har sammensat et tilbud der indeholder ikke mindre end 3 danse arter og 2 niveauer i den ene. Vi udbyder Bugg på begynder og fortsætter, Vals og Lær at danse på 2 dage og En torsk og to sild.
Det er planlagt til at blive gennemført på følgende 4 søndage; 17/2, 3/3, 17/3 og den 7/4 – 2019. Undervisningsstedet er Aabybro Skole Aaby Søndergade 35 9440 Aabybro (Afdelingen ved rådhuset)

Bugg begynderer har en instruktør vi ikke har set før som hedder Anne Mette Jensen, det kører over 4 gange og afvikles i tidsrummet 12:30 – 14:30 alle dage.
Bugg fortsættere har Helle G Pedersen som instruktør, det kører over 4 gange og afvikles i tidsrummet 15:00 – 17:00 alle dage.
En torsk og 2 sild har Kaj Pedersen som instruktør og afvikles over 4 gane alle dage i tidsrummet 12:30 – 14:30 .
Vals afvikles over 2 dage, den 7/3 og 7/4 2019 instruktør er Bjarne Larsen og det er i tidsrummet 15:00 – 17:00 begge dage.
Lær at danse afvikles over 2 dage, den 3/3 og den 17/3 – 2019 instruktør er Birthe Jørgensen og det er i tidsrummet 15:00 – 17:00 begge dage.
Vals og Lær at danse er tilrettelagt ud fra hvilke instruktører der er til rådighed.

Se folderen HER

Spillestedet
Vores samarbejde med Spillestedet i Blokhus fortsætter og vi sælger stadig biletter til udvalgte arrangementer til en let reduceret pris. Arrangementerne er listet herunder, men det bør fremhæves at arrangementer den 22 marts med Svenske Callinaz regner vi med bliver et brag af en fest og vi har store forventninger til denne aften. De biletter vil sælger er kun en del af det antal biletter der er til salg, hvis du ikke kan købe via vores system er det fordi der er udsolgt, det betyder ikke nødvendigvis at Spillestedet ikke har flere biletter til salg – måske de har biletter som du kan købe her: Spillestedets billetsalg

Dresset for Roxette den 8 februar 2019 klokken 20:00
The Rocking Ghosts den 8 marts 2019 klokken 20:00
Stor danseaften med svenske Callinaz den 22 marts 2019 klokken 18:00 (bemærk med spisning og i Jetsmark idrætscenter.)
OBBB Big Band den 12 april 2019 klokken 20:00
Lollipops og The Walkers den 3 maj 2019 klokken 20:00
The Roy Orbinson Story den 23 august 2019 klokken 20:00

TILMELDING (Åbner i et nyt vindue)

Find os på facebook

😊💃🏼🚶🏻‍♂️😊💃🏼🚶🏻‍♂️😊💃🏼🚶🏻‍♂️😊 ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

2 måneder siden

Kom og Dans i Vendsyssel

KOM MED TIL STOR DANSEAFTEN - FOR ALLE!
Fredag den 22. marts 2019 kl. 18.00.

Det er helt fantastisk, at Sveriges bedste danceband CALLINAZ, har valgt at gæste Spillestedet Blokhus, som en forpremiere på kommende koncerter i Danmark.

Callinaz spiller meget alsidig musik, som rammer en rytme vi i Kom og Dans holder rigtig meget af.
Danseaftenen begynder kl. 18 med 3-retters middag på Jetsmark Idrætscenter, og derefter spiller Touch of Shadows op til dans, som support til Callinaz.

Det er et arrangement, vi forventer os meget af, og arrangementet er lavet i samarbejde mellem Spillestedet Blokhus, Kom og Dans Aabybro samt Jetsmark Idrætscenter, Pandrup. Idrætscenteret vil denne aften undergå en forvandling til Dance- og Party Hall. Sæt bare forventningerne højt, de skal nok blive indfriet.

Denne aften er inkl. en lækker 3-retters menu:

Forret serveres ved bordet på 6 personers “dele” fade:
· Varmrøget laks fra egen rygeovn toppet med peberrodscreme
· Cremet skaldyrssalat med frisk lime
· Spansk skinke med hjemmelavet pesto og saltet mandler
· Bagt torsk med citron creme og langtidsbagt sherry tomat

Hovedret på buffet – Kokkene står og skærer:
· Rosa stegt oksetyndsteg
· Glaseret skinke
· Marineret svinekam
· Timian kartofler
· Flødekartofler
· 2 slags mix salater
· Grøntsags tærter

Dessert ved bordet på 6 personers “dele” fade:
· Luftig citronfromage serveret med let pisket fløde
· Brownie med hvid chokolade creme og jordbær
· Hjemmelavet pandekage rullet med chokoladecreme.

Hele aftenen koster kun 395 kr. inkl. middag og to koncerter!
I kan finde billetter her:
www.spillestedetblokhus.dk/arrangementer/callinaz/
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del