Kom og Dans Aabybro

Velkommen til Kom og Dans Aabybro! Vi afventer ny dansesæson, når det er forsvarligt at danse igen efter Covid-19 virussen på én eller anden måde er aftaget. Se aktuel nyhedsbrev og Spillestedets aktiviteter nedenfor.

Sidste nyt vedr. Covid-19…oktober 2020

Kære danser i KOD Aabybro.

Dette er seneste udmelding fra KOD I DK vedr. COVID19 situationen.

Udsættelse af sæsonopstart18. september kom regeringen og myndighederne med en række nye tiltag i lyset af, at antallet af corona-smittede stiger. Antal smittede stiger lokalt, mange steder samtidigt. Det betyder blandt andet, at myndighederne anbefaler at social kontakt reduceres mest muligt, at mange igen skal arbejde hjemme, at forsamlingsforbuddet i hele landet er reduceret fra 100 til max. 50 personer. Allerede 7. september blev der indført særlige restriktioner i 18 kommuner i Københavnsområdet og Odense.

Vores konklusion lige nu er, at vi anbefaler og henstiller til lokalforeningerne, at alle danseaktiviteter indstilles resten af året.

Vi skal hele tiden huske, at vi alle har et kollektivt ansvar for at forhindre smittespredningen og overholde myndighedernes anvisninger for at hindre smittespredning.

Det er beklageligt og med stor ærgrelse at vi må blive ved med at sende dig/jer disse beskeder om at vi er nødsaget til at udsætte kursusstart.

KOD Aabybro’s bestyrelse afholdte bestyrelsesmøde i torsdags og vil herefter meddele at vi har valgt at følge KOD i DK’s anbefalinger hvilket desværre betyder at der ikke bliver dansekurser i efteråret. Vi holder os orienteret om situationen og starter med undervisning så snart vi finder det forsvarligt. Vi har taget denne beslutning for at passe på dig.

Spillestedet i Blokhus har samme problem og har derfor valgt at udskyde de arrangementer der var planlagt med dans. Der afholdes enkelte koncerter med siddende publikum. Hold øje med hjemmesiden og facebook hvor vi vil orientere om kommende koncerter.

mvh

Henrik Jensen

KOD Aabybro

Følgende sæsonprogram vil blive ændret, når vi kan danse igen, men Spillestedets koncerter løber (stadig) af stabelen…se programmet nederst på siden:

Fasting swing

I denne sæson tilbyder vi

Kl. 18.30 til 19.45:

 • Swing grundkursus (Joan og Ellen)
 • Fortsætterkursus, Bygdeswing og Rock-n-roll (Birthe)
 • Videregående kursus 1.-6. gang, Rock’n’roll (Helle)
 • Videregående kursus 7.-12. gang, Bygdeswing (Vagn)

Kl. 20.15 til 21.30:

 • Temahold 1.-6. gang, Glidende gådans (Helle)
 • Temahold 7.-12. gang, Shuffle (Vagn)

Linedance

Der er Linedance under Kom og Dans Aabybro i hele efterårssæsonen, torsdage kl. 20.15-21.30.

 • Linedance grundkursus
 • Linedance fortsætterkursus (Lone)

 

Vores frivillige cafe ansvarlige har brug for HJÆLP, og til det har vi oprettet en hjælperliste, som ligger fremme ved undervisning.
Det er bedst hvis man som hjælper møder op som angivet i listen, hvis man har bare den mindste mulighed for at gøre det, der er en del gøremål i det korte tidsrum fra mødetid til undervisningen starter.

Kom og Dans i andre medier:

Jammerbugtnu.dk

Spillestedet

Kom og Dans Aabybro har et godt samarbejde med Spillestedet i Blokhus, og vi er glade for dette samarbejde fortsætter med mange gode arrangementer i fremtiden. Bemærk, at det foregår på Restaurant Nordstjernen i Blokhus.

De kommende arrangementer er:

 • Sing Sing Sing – 16. okt. 2020 kl.20:00 – UDSOLGT
 • Walkers med Torben Lendager – 13. aug. 2021 kl. 20:00
 • Johnny Hansen – “Favorite Country Songs – 27. maj 2021 kl. 20:00
 • The Boss – Tribute to Springsteen – 24. sept. 2021 kl. 20:00
 • The Beatles Revival – 3. sept. 2021 kl. 20:00
 • Mike Penders SEARCHERS + supportband – 25. juni 2021 kl. 20:00 (Jetsmark Idrætscenter)

Du kan købe dine billetter med Kom og Dans rabat på dette link

Du kan læse mere om de enkelte arrangementer på Spillestedets egen hjemmeside her