Kom og Dans Aabybro

Grundkursus 2018 efteraar.
Hvor er Joan?


Juleswing lørdag den 8 december 2018.


Vi afholder det årlige traditionelle juleswing lørdag den 8 december i lokalerne hos VUC og HF i Aabybro Se invitationen med detaljer.
“Tilmelding her”

Kalenderen til foråret 2019 (Åbner i et nyt vindue – husk den er med forbehold for ændringer.)

Vi opretter er begynder hold i Fjerritslev.

Det er efter 2. runde intro aften besluttet at oprette et begynder hold i Fasting Swing på Fjerritslev skole. Holdet starter den 31/10 2018 klokken 18:30 til 19:45. underviser er Lise Lotte Møller og der undervises 6 gange med afslutning den 5/12 2018.
Der er oprettet tilmelding Tilmelding med en reduceret pris til de hurtige. Der er plads til flere på holdet så kom frisk og meget gerne flere herrer :-).

Når du starter tilmeldingen skal du oprettes i vores system, det sker “automatisk” – men lidt ad en omvej; du skal starte tilmeldingen systemet beder om din e-mail og dit telefonnummer – hvis du ikke findes i systemet (hvad du sikkert ikke gør) får du mulighed for at oprette dig og derefter starter tilmeldingen igen; når du anvender samme e-mail og telefonnummer finder den dig og alt er fint. Hvis man tilmelder sig som par skal proceduren med oprettelsen gennem føres 2 gange en gang for hver person. Oprettelsen i systemet skal kun gøres een gang næste gang du tilmelder dig et hold er du kendt i systemet; forudsat at du anvender samme e-mail og telefonnummer. Flere personer kan godt have samme e-mail men ikke samme telefonnummer, for eksempel hvis man deler e-mail – så kan den ene jo anvende mobil nummer og den anden fastnetnummer hvis ikke man har hver sit mobilnummer.

Vi vil rigtig gerne have din hjælp til at ud brede budskabet om vores danse aftener Inviter gerne dine venner, naboer, bekende også familien er meget velkommen til at komme danse med på vores åbne øve aftener hver torsdag hvor der er undervisning – det koster kun en flad 20er pr person. Dansen foregård hos VUC & hf, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro – du er mere end velkommen til at dele vores facebook side til alle der har interesse i at kigge med der – så har vi en endnu bedre side når man er blevet medlem.

Aktivitetskalender efterår 2018 Redigeret den 29/10 2018.

Spillestedet Blokhus

Vi har et samarbejde med Spillestedet i Blokhus.
Vores samarbejde med spillestedet er således sammensat at vi sælger billetter “lidt” billigere og hvis man køber billetter igennem vores tilmelding bliver man placeret ved et bord sammen med andre Kom og Danserer. Og du kan være sikker på at musikken matcher vores dans.

De næste arrangementer er:
Dressed for Roxette – den 8 februar 2019 kl 20:00 Mulighed for spisning.
The Rocking Gosts – den 8 marts 2019 kl 20:00 Mulighed for spisning.
Danseaften med CALINAZ – den 22 marts 2019 kl 18:00 Spisning er incl.
Lollipops og the Walkers – Den 3 maj 2019 kl 20:00 Mulighed for spisning.
The Roy Orbinson storry – Den 23 august kl 20:00 Mulighed for spisning.

Tilmelding til arrangementer på spillestedet foregår HER

Spillestedetblokhus

Når du køber billet, kan du tilkøbe en koncertmenu til 195,00 kr.

Når et arrangement på denne side er mærket med UDSOLGT betyder det at vi ikke har flere billettet, hvis du stadig gerne vil med kan du prøve at købe direkte ved spillestedet. Spillestedet-billetsalg

Efteråret 2018

Du kan se hele programmet for Fasting Swing om torsdagen her: Folder efterår Bemærk, at der er undervisning på temaholdet alle 12 gange i denne sæson. Har du aldrig prøvet at danse Fasting Swing og Rock’n’roll før, så tjek siden med gratis prøvetime og mød op.

Du kan se indbydelsen til kurser i Bugg i samarbejde med Aars her: Bugg folder Og du kan tilmelde dig HER.

Du kan se vores kalender for efteråret 2018 her: HER Følg med i kalenderen her på siden, hvis der skulle ske ændringer.

 


 

Hvad er Kom og Dans?

Dans er sjov motion hos Kom og Dans Aabybro. Vi starter nye hold i slutningen af august og januar. Under gratis prøvetime i menuen til højre kan du se, hvor og hvornår du kan komme og prøve. Hvis du ønsker vi skal minde dig om sæsonstart og andre aktiviteter kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

Er det for alle?

Kom og Dans er for alle; tykke, tynde og smalle, unge og gamle, singler og par. Hos os gælder det om at have det sjovt på dansegulvet, mens vi lærer at danse Fasting Swing og Rock’n’roll. Du behøver ikke at have danset før, alle kan være med.
, hvor musikken matcher vores dans.

Øveaften hver torsdag

Vi indbyder til øveaften hver torsdag hele sæsonen (med få undtagelser) kl. 19.00 – 21.00 sideløbende med, at vi har undervisning. Det koster 20,00 kr. pr. gang, der betales kontant eller med MobilePay når du kommer. Hvis du er tilmeldt undervisning hos os samme aften, er det gratis at deltage.

Der er allerede nu en lille flok dansere fra andre Kom og Dans foreninger, der har taget imod vores tilbud, ligesom vores egne dansere er gode til at komme før undervisning eller blive efter, for at få lidt ekstra tid på dansegulvet. Vi håber, at flere opdager tilbuddet og kommer og får en hyggelig aften på dansegulvet. Der er altid kaffe og the på kanden.

Hold øje med på kalenderen, så du undgår at gå forkert, hvis vi har aflyst eller flyttet til andre lokaler. Du kan også følge med i Facebook gruppen “Kom og Dans Aabybro og Brønderslev”

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.