Kom og Dans Aabybro

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Hej Hej sikke en sommer vi har i år 🙂 Når sommeren stilner lidt af og vi igen skal til at begynde på arbejde / Uddannelse begynder vi at danse igen og nu er det efter efterårets program. I efteråret har vi ialt 5 hold på programmet.

Vi har brug for at Du/I hjælper med at brede budskabet om vores danse aftener Inviter gerne dine venner, naboer, bekende ja også familien er meget velkommen til at komme og prøve dansen den 23 august 2018,m det foregård hos VUC & hf, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro – du er mere end velkommen til at dele vores facebook side til alle der har interesse i at kigge med der – så har vi en endnu bedre side når maner blevet medlem.

Der er Swing begynder, Swing fortsætter og Swing videregående, derudover har vi også Bugg begynder og Bugg fortsætter på programmet. Det er allerede nu muligt at tilmelde sig holdene det gør du HER. HUSK at hvis du vil være sikker på en plads på holdet skal du tilmelde dig sammen med en partner – som par.

Vi danser hos VUC & hf, Teknologiparken 1, 9440 Aabybroc

 

HUSK HUSK at der er By Night dans den 21 juni på torvet i Pandrup; Lone er tovholder på eventen; se eventuelt mere på vore Facebook side…….(Husk at sprede budskabet.)


Hvad er Kom og Dans?

Dans er sjov motion hos Kom og Dans Aabybro. Vi starter nye hold i slutningen af august og januar. Under gratis prøvetime i menuen til højre kan du se, hvor og hvornår du kan komme og prøve. Hvis du ønsker vi skal minde dig om sæsonstart og andre aktiviteter kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

Er det for alle?

Kom og Dans er for alle; tykke, tynde og smalle, unge og gamle, singler og par. Hos os gælder det om at have det sjovt på dansegulvet, mens vi lærer at danse Fasting Swing og Rock’n’roll. Du behøver ikke at have danset før, alle kan være med.

Danseaften sammen med Spillestedet Blokhus

Vi har indgået et samarbejde med Spillestedet Blokhus, så vi kan invitere til Danseaften med live musik hos dem med rabat på de fleste arrangementer, hvor musikken matcher vores dans.

 • Beach Boys Bootleg – Fredag den 7. september
 • Elvis & the Devils – Fredag den 9. november

Du kan se mere om de enkelte arrangementer på http://www.spillestedetblokhus.dk/

Du kan købe billetter her https://kodaabybro.nemtilmeld.dk/

Når du køber billet, kan du tilkøbe en koncertmenu til 195,00 kr. Ved at købe billet gennem Kom og Dans, bliver du placeret sammen med andre dansere.
Der er rift om billetterne, så pas på med at vente med at købe. Vi har kun ca. 25 billetter til hvert arrangement.

Øveaften hver torsdag

Vi indbyder til øveaften hver torsdag hele sæsonen (med få undtagelser) kl. 19.00 – 21.00 sideløbende med, at vi har undervisning. Det koster 20,00 kr. pr. gang, der betales kontant eller med MobilePay når du kommer. Hvis du er tilmeldt undervisning hos os samme aften, er det gratis at deltage.

Der er allerede nu en lille flok dansere fra andre Kom og Dans foreninger, der har taget imod vores tilbud, ligesom vores egne dansere er gode til at komme før undervisning eller blive efter, for at få lidt ekstra tid på dansegulvet. Vi håber, at flere opdager tilbuddet og kommer og får en hyggelig aften på dansegulvet. Der er altid kaffe og the på kanden.

Hold øje med på kalenderen, så du undgår at gå forkert, hvis vi har aflyst eller flyttet til andre lokaler. Du kan også følge med i Facebook gruppen “Kom og Dans Aabybro og Brønderslev”

Generalforsamling 2018

Efter generalforsamlingen er dette bestyrelsen:

 • Formand – Henrik Jensen
 • Kasserer – Karsten Mentz
 • Bestyrelsesmedlem – Ingeborg Augustinussen
 • Bestyrelsesmedlem – Anne Margrethe Refstrup Møller
 • Bestyrelsesmedlem – Lene Rosenberg
 • Bestyrelsesmedlem – Charles Jensen
 • Bestyrelsesmedlem – Lone Tolstrup Christensen
 • Suppleant – Marlene Mogensen
 • Suppleant – Joan Frandsen

Foråret 2018

Du kan se hele programmet for Fasting Swing om torsdagen her: Sæsonfolder – Forår 2018 Bemærk, at der er undervisning på temaholdet alle 12 gange i denne sæson. Har du aldrig prøvet at danse Fasting Swing og Rock’n’roll før, så tjek siden med gratis prøvetime og mød op.

Du kan se indbydelsen til kurser i Bugg og Tango i samarbejde med Aars her: Bugg og Tango – Forår 2018

Du kan se vores kalender for foråret 2018 her: Aktivitetskalender Forår 2018 Følg med i kalenderen her på siden, hvis der skulle ske ændringer.

 

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.