Kom og Dans Aarhus

LÆR AT LAVE EN FEST PÅ DANSEGULVET !

Referat fra generalforsamlingen, den 23. februar 2020.

Læs referatet her


Al dans aflyst for ubestemt tid

Læs opdateret information under fanebladet CORONA-FORHOLDSREGLER.

Molbo-Rock – Som følge af Coronakrisen og i lighed med alle andre fritids- og kulturarrangører, er vi desværre nødsaget til at aflyse dette års Molbo-Rock. Alle tilmeldte vil få deres penge retur.


I Aarhus udbyder vi grundkursus på tre af byens skoler hhv: mandage (15-31 år), tirsdage og torsdage. Vi har sæsonstart med gratis introkurser hvert år i januar og august. Se mere under fanebladet GRATIS PRØVETIME

VIGTIGT, nye kursister/dansere læs her:

Før første tilmelding kan gennemføres skal alle nye kursister oprettes i vores landsdækkende medlemsdatabase. Her igennem foregår al fremtidig kursustilmelding uanset byen/stedet, holdet eller niveauet,  og altid med udgangspunkt i mailadresse samt telefonnummer. Der er link medlemsdatabasen lige under tilmeldingerne til de enkelte kurser.

Priser

I kom og Dans består en forårs- eller efterårssæson på ugekurser typisk af 12 aftener af 75 minutters varighed. Ved tilmelding til et hold via FlexBillet her på hjemmesiden betales kursus og medlemskab samlet inden kursusstart. Pris i alt 500 kr. / Under 25 år dog 250 kr.


Foreningen har holdt ordinær generalforsamling og søndagsdans den 23. februar 2020 på Folkestedet. Her blev bestyrelsen genvalgt. Se under fanebladet BESTYRELSEN.

Se dagsorden her


Kom og Dans Tips forår 2020 tryk her


Oversigt over arbejdsgrupper og medlemmer tryk her