Kom og Dans Aarhus

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

I Aarhus udbyder vi grundkursus på tre af byens skoler hhv: mandage (15-31 år), tirsdage og torsdage. Vi har sæsonstart med gratis introkurser hvert år i januar og august. Se mere under fanebladet GRATIS PRØVETIME

Vi er nu kommet godt i gang med efterårssæsonen 2019, men glæder os til at introducere vores dans, Swing og Rock´n´roll for nye interesserede til vores næste intro-arrangementer i starten af 2020.

VIGTIGT, nye kursister/dansere læs her:

Før første tilmelding kan gennemføres skal alle nye kursister oprettes i vores landsdækkende medlemsdatabase. Her igennem foregår al fremtidig kursustilmelding uanset byen/stedet, holdet eller niveauet,  og altid med udgangspunkt i mailadresse samt telefonnummer. Der er link medlemsdatabasen lige under tilmeldingerne til de enkelte kurser.

Priser

I kom og Dans består en forårs- eller efterårssæson på ugekurser typisk af 12 aftener af 75 minutters varighed. Ved tilmelding til et hold via FlexBillet her på hjemmesiden betales kursus og medlemskab samlet inden kursusstart. Pris i alt 500 kr. / Under 25 år dog 250 kr.

 

Kom og dans Århus Tips efterår 2019

Dansekurser efterår 2019


Oversigt over foreningens arbejdsgrupper og udvalg