Kom og Dans Haderslev

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Udskydelse af undervisning.

Da der er sket større smittespredning i dele af landet, udskydes undervisningen indtil videre. Vi håber at kunne fortsætte efter efterårsferien. (brev er sendt til medlemmer af KOD-Haderslev).

——————————————————————————————————————————-

Corona Virus

P.g.a Corona virus afholder vi ikke prøvedans eller tager nye hold ind i efteråret 2020, men vil udelukkende bestræbe os på at færdig gøre begynderhold fra foråret 2020.

Vi følger løbende myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Vi håber at kunne tilbyde undervisning for nye hold i Januar 2021, så vi atter kan komme på dansegulvet og holde os i form, på den sjove måde.

Dato for gratis prøvetime vil blive opslået på et senere tidspunkt.

Med venlig hilsen
Kom og dans Haderslev

 

Kom og Dans Haderslev

Vi udbyder gratis danseaftener hvert år i Januar og August

Gratis danseaften er for nye dansere som gerne vil prøve at opleve sjov motion, danseglæde og socialt samvær i danseforeningen Kom og Dans Haderslev.

Vi foretrækker at I kommer parvis, men er dette ikke mulig kan i også komme alene eller med en nabo, ven eller veninde.
Vi danser pardans, men vi skifter dansepartner i løbet af undervisningen.

Rock’n Roll danses i flade sko med en glat sål. så find de bedste sko frem og kom og prøv.

Vi sætter pris på en tilmelding, men du kan også møde op og tilmelde til dig ved indgangen til prøve aftener (Intro aftener). Klik her for at komme til tilmeldingen

Vores dansested

Vi danser i Den Gamle Katedralskoles Festsal. Gåskærgade 28, 6100 Haderslev (Mellem MENY og Rådhuset)

Lær at danse swing og Rock’n’Roll til god musik- det giver dig sjov motion og hyggeligt samvær. Alle kan være med, kom som single eller som par.

Ret medlemsdata.

Venligst kontroller om dine kontaktoplysninger er opdateret på Flexbillet

Har du fået nyt telefon nummer eller mail adresse, flyttet til en ny adresse, så er det her du skal ændre dette. Benyt de gamle oplysninger til at logge ind og tilpasse oplysningerne.
https://flexbillet.dk/komogdans/event/2131456145829978493d2a90d1f4cf1d958b5a743609bf65/token/2141456145829978309be032b3b78327cc7cd2d563529184