Kom og Dans Haderslev

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Info p.g.a. Covid 19

I Kom og dans Haderslev følger vi kom og dans Danmarks anbefalinger om at aflyse undervisningen for resten af forårs sæsonen.

Vi nåede desværre kun at danse halvdelen af sæsonen. Vi vil på et senere tidspunkt afgøre hvordan vi kan kompensere for de manglende undervisningsgange.

Vi afventer at se, hvornår karantæne og forsamlingsforbuddene ophører, så vi igen kan komme til at danse. Jeg glæder mig til vi igen kan mødes om torsdagen til dans – fællesskab og glade stunder. Håber I holder modet oppe og har humøret intakt.

Med ønsket om en god påske sendes mange dansehilsner

Preben Jensen
Kom og dans Haderslev

 

Kom og Dans Haderslev

er en ny afdeling under Kom og Dans Danmark. Vi udbyder gratis danseaftener hvert år i Januar og August

Gratis danseaften er for nye dansere som gerne vil prøve at opleve sjov motion, danseglæde og socialt samvær i danseforeningen Kom og Dans Haderslev.

Vi foretrækker at I kommer parvis, men er dette ikke mulig kan i også komme alene eller med en nabo, ven eller veninde.
Vi danser pardans, men vi skifter dansepartner i løbet af undervisningen.

Rock’n Roll danses i flade sko med en glat sål. så find de bedste sko frem og kom og prøv.

Vi sætter pris på en tilmelding, men du kan også møde op og tilmelde til dig ved indgangen til prøve aftener (Intro aftener). Klik her for at komme til tilmeldingen

Vores dansested

Vi danser i Den Gamle Katedralskoles Festsal. Gåskærgade 28, 6100 Haderslev (Mellem MENY og Rådhuset)

Lær at danse swing og Rock’n’Roll til god musik- det giver dig sjov motion og hyggeligt samvær. Alle kan være med, kom som single eller som par.

Danseundervisning
.