Velkommen til Kom og Dans Haderslev

Vi er en forening af danseglade mennesker som har fælles interesse for dans og musik . Vores mål er at fremme danseglæde, fysisk udfoldelse og det sociale samvær.

Hver torsdag afholder vi dansekurser i overensstemmelse med Johan Fasting Kursus oplæg i danseformen swing, rock’n roll mm. og afholder jævnligt danseaftener, hvor vi danser – hygger os og har det sjovt.

I foreningen danser vi parvis men skifter dansepartner. Vi har fællesdans mellem holdene i undervisningen, hvor vi danser med hinanden, uanset status, og uanset om vi er nybegynder eller har danset i mange år. Vi har også jævnligt danseaftener, hvor andre kom og dans foreninger er inviteret og hvor alle danser sammen, ligesom vi også kan deltage til dans i andre foreninger, og både mænd og kvinder byder op til dans.

Foreningen er alkoholfri – vi drikker ikke alkohol i forbindelse med dansen.

Hvert år i Januar og August arrangerer vi en dag hvor vi har gratis prøvetime i dans, hvor nye medlemmer kan komme og afprøve dansen inden de beslutter sig at gå til undervisning i dans. Nærmere information om denne dag kan ses her: Gratis prøvetime

Arrangementer

Hold

Haderslev: Haderslev: Begynder

Torsdag kl. 18:50-20:00 |

Begynder hold for nye dansere.

Næste undervisning:
Torsdag d. 7. september 2023

Tilmelding til holdet er lukket

Haderslev: Haderslev: Fortsætter 1 + 2

Torsdag kl. 18:50-20:00 |

Fortsætterhold 1 + 2

Næste undervisning:
Torsdag d. 7. september 2023

Tilmelding til holdet er åben

Haderslev: Haderslev: Vidergående 1.

Torsdag kl. 20:20-21:30 |

Til dig der gerne vil videre med din dans og ønsker teknik træning.

Næste undervisning:
Torsdag d. 7. september 2023

Tilmelding til holdet er åben

Nyt fra din lokalforening 

Ærø 2023

Hold din sommerferie på Ærø med andre dansevenner. Tilmelding er åben nu men vent ikke for længe da pladserne hurtig er udsolgt.

Kommende arrangementer