Kom og Dans Herning

Vi danser Swing og Rock'n'Roll. Dansen er livsbekræftende, sjov, afstressende og god motion. Vi danser i Huset No7, Nørregade 7 i Herning. Her på siden ser du vores aktuelle og kommende aktiviteter og oplysninger om vores ugekurser.
AKTUELT I KOM OG DANS HERNING

Kære venner
Nu er det et år siden vi sidst dansede i Huset No. 7, det virker som langt længere tid siden end et år. Jeg kan huske at vi snakkede om da vi gik, at vi måske blev nødt til at aflyse et par gange. Ja, go`daw, det skal jeg love for vi gjorde.
Men nu skal vi se fremad, vaccinerne er her og det er et spørgsmål om tid, før vi alle har fået et stik. Vi, i bestyrelsen, er sikre på at vi starter ny sæson til efteråret, om det bliver med nogen form for restriktioner er svært at spå om. Men vi håber det bliver et Kom og Dans, som vi husker det, vi kan vende tilbage til efter ferien.
Vi er selvfølgelig klar, hvis der engang til sommer bliver åbnet for at vi kan mødes igen, så arrangerer vi noget i Huset. Men vi har jo et hængeparti fra februar måned sidste år. Da alt lukkede ned, var vi så småt begyndt at tale Kom og Dans Hernings 15 års jubilæum, som vi ville ha afholdt med liveband, i februar.
Vi har besluttet at vi sparker den nye sæson i gang med en kæmpe fest. Derfor har vi simpelthen reserveret Vildbjerg Sports & Kulturcenter lørdag  2. oktober 2021 og vi hyret Mojo Hands til at spille for os. Det er et Esbjergensisk Swing og Rock`n Roll band, med en fantastisk vellyd. Glæd jer, de er en fest og en oplevelse.
Vi håber at vi ses snart og vi fortsætter hvor vi slap for et siden?
Mange hilsner fra
Inger, Jette, Lisbeth, Knud, og Lars
Kom og Dans Herning

Hvorfor Gå til Dans?

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og så er det god motion – og en mulighed for at møde nye mennesker.

Hvilket udstyr skal jeg have?

Det eneste du behøver, er et par flade sko med glatte såler, så du nemt kan dreje rundt.

Skal jeg have en partner?

Nej, det behøver du ikke, for vi danser ikke med en bestemt dansepartner. Så du er velkommen alene eller sammen med din mand, kæreste, nabo, ven eller veninde.
I undervisningen skifter vi ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer.

Pas på!

Dansen er stærk vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.