Kom og Dans Herning

Vi danser Swing og Rock'n'Roll. Dansen er livsbekræftende, sjov, afstressende og god motion. Vi danser i Huset No7, Nørregade 7 i Herning. Her på siden ser du vores aktuelle og kommende aktiviteter og oplysninger om vores ugekurser.

AKTUELT I KOM OG DANS HERNING


Undervisning efterår 2021

Så skal vi til det, og hvor har vi trippet for at komme i gang. Vi glæder os til at byde jer velkommen efter nedlukningen, til kurser i Kom og Dans Herning.

Tirsdag 24. august kl. 19:00 holder vi genopfriskningskursus på to niveauer.

Derefter starter vi kurser op tirsdag 31. august kl. 19.00 og vi starter med fordeling af hold i den store sal. Vi tilbyder kurser på 4 niveauer, begynder, fortsætter, videregående og tema.

Instruktørerne er

  • Begynder, Karin Mikkelsen.
  • Fortsætter, Anita Ørregård og Finn Christensen.
  • Videregående, Benny Emil Lauridsen.
  • Tema (Glidende fra start), Benny Emil Lauridsen.

På alle hold vil instruktørerne tage hensyn til at vi ikke har danset i lang tid efterhånden. Så vi går stille og roligt i gang, så alle kan være med. Vi glæder os til at se jer alle i Huset No. 7 24. og 31. august kl. 19.00.

P.S. Nye dansere er meget velkommen, selvom vi ikke har afholdt introkurser som vi plejer. Så kender du en der gerne vil med, så tag endelig vedkommende med.

P.P.S. Der er ingen tilmelding og de første 5 kursusgange og genopfriskningskurset er gratis for alle.

Med venlig hilsen
bestyrelsen i Kom og Dans Herning
Inger, Lisbeth, Jette, Knud og Lars


Hvorfor Gå til Dans?

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og så er det god motion – og en mulighed for at møde nye mennesker.

Hvilket udstyr skal jeg have?

Det eneste du behøver, er et par flade sko med glatte såler, så du nemt kan dreje rundt.

Skal jeg have en partner?

Nej, det behøver du ikke, for vi danser ikke med en bestemt dansepartner. Så du er velkommen alene eller sammen med din mand, kæreste, nabo, ven eller veninde.
I undervisningen skifter vi ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer.

Pas på!

Dansen er stærk vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.