Kom og Dans Hobro

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

HVIS DU HAR LYST TIL AT DANSE
Swing og Rock’n Roll i Mariagerfjordområdet, så er Kom og Dans Hobro det rette sted for dig.

Opstart af nye hold til efteråret 2018.

Kom og Dans Hobro starter kursus i Swing og Rock’n Roll for alle interesserede.

Allerede onsdag den 22 august og igen onsdag den 29 august holdes der gratis prøvetime for alle intereserede.

Mød blot op kl. 19.00 i Medborgerhuset, Skibsgade 26 Hobro. Tilmelding er ikke nødvendig, og du kan komme alene eller sammen med din partner, nabo, kollega, ven eller veninde. I foreningen Kom og Dans danser vi nemlig ikke med en bestemt dansepartner. Vi skifter, så alle får danset med alle. Her kan du kan komme og prøve et par timer med Swing og Rock’n Roll, samt få en kop kaffe og få besvaret de spørgsmål du eventuelt har på hjertet.

Undervisning, som strækker sig over 12 gange starter op den 5. september i Medborgerhuset, Skibsgade 26 Hobro kl. 18.30.

Begynderhold: 18.30 – 19.45.

Fortsætterhold: 20.15 – 21.30.

Imellem de to hold vil der være en kort kaffepause og minidans for alle kursister. Kom og oplev vores dejlige dansemiljø. Medbring et par flade sko, en flaske med vand og dit gode humør – så sørger vi for resten.

Vores nuværende dansere er meget velkommen til at være med til intro, da det vil være en stor hjælp for de nye, at prøve at dansen med nogle erfarne dansere.

Vel mødt

 

 

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.