Kom og Dans Horsens

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Horsens – Forår 2021

Den 3. februar 2021

På grund af Corona-situationen vil hos KOD Horsens ikke afholde danseundervisning forår 2021. Og der tages ikke nye dansere ind som medlemmer i KOD Horsens. Det forventes, at nye dansere kan begynde august 2021

Vi opfordrer vores tidligere dansere til at blive medlem af vores foreningen ved at betale medlemskontingent.

Kontingentet for hele 2021 er ekstraordinært sat til 25,- kr.

Vi håber, at det bliver muligt at af nogle minidanse her i løbet af foråret, såfremt Corona-restriktionerne tillader det.

HER: betaling af kontingent for 2021

NY varsling af ordinær generalforsamling 2021

Kom og Dans Horsens planlægger at afholde ordinær generalforsamling onsdag den 16 juni. 2021, kl. 19.00 formodentligt på Langmarkskolen, Nørrebakken 11. 8700 Horsens.

Dagsorden ifølge vedtægter.

Deltagelse og stemmeret ved generalforsamlingen er kun muligt for medlemmer af KOD Horsens. Medlemskab for 2021 opnås ved at betale Kontingent for 2021

HER: betaling af kontingent 2021

Emner, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, indsendes til bestyrelsen senest 4 uger før generalforsamlingen. Det vil sige senest den 17 maj 2021

Forslag sendes til Kom og Dans Horsens ved mail adresserne [email protected] eller til [email protected]

Generalforsamlingen afholdes kun såfremt det nugældende forsamlingsforbud bliver ophævet eller ændret til, at siddende forsamlinger er tilladt. Er forsamlingsforbuddet gældende ved tidspunkt for generalforsamlingen, vil generalforsamlingen blive aflyst. I så fald indkaldes til ny generalforsamling senere på året.

 

Informations gruppe

Den 27. november 2020.

Kære danser hos Kom og Dans Horsens

Vores dans har svære forhold i disse Corona-tider. Vi er mange, som savner dansen og vores samvær omkring dansen.Kom og Dans Danmark har anbefalet, at alt dans indstilles foreløbigt året ud. Det betyder dog ikke, at vi i bestyrelsen kun er i venteposition.

Vi vil gerne have mulighed for at fortælle vores dansere om vores tanker og ideer og Kom og Dans Danmarks anbefalinger for dans forår 2021. Selv om situationen stadig er usikker, er vi i gang med planlægning, så vi er klar, hvis vi får grønt lys til dette. Vi vurderer løbende forhold og vilkår for at komme i gang med dans og socialt samvær igen.

Vi er meget interesseret i at høre, hvad vores dansere mener om situationen, og hvad forventningerne er hos vores dansere.

Vi vil gerne holde jer informeret, og for at gøre dette skal vi have jeres samtykke. Dette kan I give ved at tilmelde jer et Informationshold inde i flexbillet. Helt på samme måde, som man tilmelder sig et kursus.

Så benyt tilmeldingslinket og kom med på listen for modtagelse af informationer og nyheder

Klik på link – tilmelding informations gruppe

På forhånd tak og med venlig hilsen

Bestyrelsen

Kom og Dans Horsens.

————-

Vi vil lave opslag på Facebook og hjemmeside, samt udsende mail til medlemmer, så snart vi har nyt.

–oo–

 

Motion behøver ikke være kedeligt.

Rock’n Roll danses i flade sko med en glat sål. så find de bedste sko frem og kom og prøv.

 

Hvorfor gå til dans?

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans. Ingen tænker på om den anden er direktør eller assistent, mens de danser. Religion, race, alder og politisk overbevisning er også irrelevant – det drejer sig om at ha’ det sjov og samtidig få noget motion. At mange også finder kærligheden gennem dans er heller ikke helt uvæsentligt. Der findes dans til alle formål – alle tider – og al slags musik

Hvem er vi?

Vi er helt almindelige mennesker der danser swing & rock’n’roll – fordi vi ikke kan lade vær!

Swing og Rock’n’roll er nogle super fede danse, der er meget nemme at komme igang med. Vi danser til 50’er og 60’er­ musik, så hvis du – ligesom os – elsker musikken fra dengang, er swing og rock’n’roll lige noget for dig!
I foreningen Kom og Dans lærer du at danse med alle, så du behøver ikke at komme med en fast dansepartner for at være med til vore kurser og fester. Desuden bliver du introduceret til et godt, socialt miljø,

Hvert år afholdes dans i sommerferien, du kan se nogle stemningsbilleder og dans i denne video – Klik her

 

Pas på

Dansen er stærk vanedannende.

Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.