Kom og Dans Kolding

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

I Kom og Dans Kolding danser vi Swing og Rock’n Roll. Dansen er fyldt med livsglæde, er livsbekræftende, sjov og afstressende og så er det god motion.

Hvis du har lyst til at danse Swing og Rock’n Roll, så har du muligheden i Kom og Dans Kolding. Vi starter næste nye hold i februar 2021, hvor vi har gratis prøvetime for alle som vil prøve det….  Pris pr. person kr. 550,- for hele sæsonen incl. et navneskilt. Unge op til 25 får 250,- i rabat.

Grundet COVID19 er al undervisning aflyst.

Situationen revurderes løbende med henblik på en mulig genåbning efter efterårsferien. Kurserne vil i givet fald blive afviklet for nuværende dansere i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger – herunder bl.a. fast dansepartner, fokus på afstand og håndhygiejne samt ingen fællesdans. Nærmere info gives direkte til nuværende dansere.  

Vi danser hver tirsdag og starter nye hold i januar og august. Og i den forbindelse afholder vi gratis prøvetime, hvor du kan komme og prøve dansen, inden du beslutter dig for at gå til dans.

  • Gratis prøvetime: tirsdag den 26. januar 2021 Kl. 19.00-21.00 på Aalykkeskolen, Ålykkegade 2, 6000 Kolding
  • 1. kursusaften tirsdag den 2. februar 2021 på Aalykkeskolen, Ålykkegade 2, 6000 Kolding (du er velkommen selvom du ikke deltager i den gratis prøvetime)

Kom og oplev at dine tirsdage bliver den mest fantastiske dag i ugen.

Vi afholder en del danseaftener, hvor du sammen med mange andre foreninger rundt om i landet, kan være med til at skabe den store fest på dansegulvet…..

Hvorfor Gå til Dans?

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og så er det god motion – og en mulighed for at møde nye mennesker.

Hvilket udstyr skal jeg have?

I Kom og Dans, danser vi i flade glatte sko, som det er let at dreje rundt i. Medbring gerne en drikkedunk og evt. håndklæde.

Skal jeg have en partner?

Nej, det behøver du ikke, for vi danser ikke med en bestemt dansepartner. Så du er velkommen alene eller sammen med din mand / kæreste, nabo, ven eller veninde.

I undervisningen skifter vi ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer.

Hvilket hold skal jeg danse på ?

Danserne er opdelt på hold efter niveau så alle får mest mulig ud af træningen. Se mere under menu-punktet Oprykningspolitik.

Pas på!

Dansen er stærk vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing & Rock’n’Roll består af.