Om Kom og Dans Ribe

Kom og Dans Ribe er en forening af danseglade mennesker, der sætter stor pris på glæden ved at danse og det sociale fællesskab. Vi danser swing og rock’n’roll. Det er sjovt, livsbekræftende og rigtig god motion og kan danses alle steder til alt musik, der swinger. Vi danser pardans men skifter partner i løbet af undervisningen – det giver meget til dansen at danse med forskellige dansepartnere. Allerbedst er det, når det går nogenlunde lige op med antal damer og herrer på kurset, så der ikke kommer til at stå for mange over af samme køn.

Vi mødes til undervisning om onsdagen over to sæsoner – 12 gange i foråret og 12 gange i efteråret.
Desuden holder vi minidanseaftener, hvor der er tid til at afprøve det, der er lært på kurserne.
Et par gange i hver sæson afholdes danseaften med en times inspirationskursus, dans i ca. 3 timer, ”natmad” og masser af hygge.
Til vores minidanse- og danseaftener er alle medlemmer i en forening under Kom og Dans Danmark velkomne. Ligesom alle medlemmer i Kom og Dans Ribe gerne må deltage i de andre foreningers arrangementer.

Foreningen blev startet i sommeren 2010 af nogle ildsjæle, der syntes at folk i det gamle grænseområde også skulle have mulighed for at stifte bekendtskab med Kom og Dans Swing og Rock’n’Roll.

På vores Facebook info-side oplyses generel information og begivenheder i vores forening.