Kom og Dans Ribe

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Ribe er en forening af danseglade mennesker, der sætter stor pris på glæden ved at danse og det sociale fællesskab. Vi danser swing og rock’n’roll. Det er sjovt, livsbekræftende og rigtig god motion.

 

Kom og Dans Ribe efterlever gældende påbud og anbefalinger i forbindelse med Corona-smitten i Danmark. Al undervisning er aflyst resten af foråret 2020. Det er endnu uklart, hvornår vi kan genoptage vores danseaktiviteter igen.

 


 

Vi danser swing og rock’n’roll, som kan danses alle steder til alt musik, der swinger. Vi danser pardans men skifter partner i løbet af undervisningen, hvilket giver mulighed for at danse med mange forskellige og herved lære nye mennesker at kende.

 

Der startes nye hold op i januar og i august

Der afholdes gratis prøvetimer i januar og i august. Alle er velkomne – her møder man blot op uden tilmelding. Medbring gerne flade sko og godt humør – og ta’ din partner, ven, veninde, nabo og/eller kollega med til en sjov og hyggelig aften.
Der informeres om tid og sted her på siden, når vi nærmer os.

 

Kom og Dans Ribe har i år eksisteret i 10 år!

Foreningen blev startet i sommeren 2010 af nogle ildsjæle, der syntes at folk i det gamle grænseområde også skulle have mulighed for at stifte bekendtskab med Kom og Dans Swing & Rock’n’Roll.
Det bliver fejret med en jubilæumsfest senere, når forsamlingsforbuddet engang ophæves.

 

 


 

Står I og mangler gaven til en der har alt……
……så har vi en idé

et gavekort til en dansesæson her hos os Kom og Dans Ribe

 


 

Der er mere info om Kom og Dans Danmark  HER