Kom og Dans Ribe

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Kom og Dans Ribe er en forening af danseglade mennesker, der sætter stor pris på glæden ved at danse og det sociale fællesskab. Vi danser swing og rock’n’roll. Det er sjovt, livsbekræftende og rigtig god motion.

 

Efteråret 2020

På grund af den nuværende Corona-situation er det besluttet, at der her i efteråret kun er adgang for dansere med forbindelse til Kom og Dans Ribe, forstået sådan at vi ikke har åbent for dansere fra andre Kom og Dans foreninger.

Undervisning starter onsdag den 2. september og fortsætter hver onsdag frem til og med den 25. november – dog ikke den 14. oktober (efterårsferien).

Der bliver i efteråret ingen fælles opvarmning, fællesdans, minidans i efterårsferien eller danseaften. Jubilæumsfesten den 31. oktober udsættes til maj 2021.

Information angående efterårets forløb sendes ud via mail til alle undervisningshold fra foråret 2020.

Bestyrelsen glæder sig til, at vi kan mødes igen, selvom det bliver anderledes end vanligt, pga. Covid-19 retningslinjerne.

 

Har I spørgsmål og/eller kommentarer, er I altid velkomne til at kontakte Bestyrelsen

 


 

Generalforsamling 2021

Kom og Dans Ribe afholder generalforsamling

onsdag den 10. marts 2021 kl. 19.00

i Multisalen, SeminarieHuset, Ribe.

Dagsorden i følge vedtægterne.

 


 

Når vi er fri af corona-restriktioner …

… danser vi swing og rock’n’roll, som kan danses alle steder til alt musik, der swinger. Vi danser pardans men skifter partner i løbet af undervisningen, hvilket giver mulighed for at danse med mange forskellige og herved lære nye mennesker at kende.

 

Der startes nye hold op i januar og i august

Der afholdes gratis prøvetimer i januar og i august. Alle er velkomne – her møder man blot op uden tilmelding. Medbring gerne flade sko og godt humør – og ta’ din partner, ven, veninde, nabo og/eller kollega med til en sjov og hyggelig aften.
Der informeres om tid og sted her på siden, når vi nærmer os.

 

Kom og Dans Ribe har i år eksisteret i 10 år!

Foreningen blev startet i sommeren 2010 af nogle ildsjæle, der syntes at folk i det gamle grænseområde også skulle have mulighed for at stifte bekendtskab med Kom og Dans Swing & Rock’n’Roll.
Det bliver fejret med en jubilæumsfest senere, når forsamlingsforbuddet engang ophæves.

 

 


 

Står I og mangler gaven til en der har alt……
……så har vi en idé

et gavekort til en dansesæson her hos os Kom og Dans Ribe

 


 

Der er mere info om Kom og Dans Danmark  HER