Kom og Dans Ringkøbing

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

JAAAA  har vi fundet den store kasse med julepynt…
Derfor holder vi igen jule dans fest i Ringkøbing
Vi danser d. 8/12-18 kl 19  på Rindum skole Rindumvej 1  Ringkøbing
Har skrevet til Julemanden og han har lovet at kikke forbi..og hvis vi er mange og gode dansere har han måske et par gaver med ;o)
Så kom og vær med til Æ Store Julebal

I Kom og Dans Ringkøbing danser vi Swing og Rock´n Roll. Dansen er fyldt med livsglæde, er afstressende  og så er det sjov motion. Har du lyst at lære at danse Swing og Rock´n Roll, og møde nye mennesker, så har du muligheden i Kom og Dans Ringkøbing. Her kan man komme alene eller som par – alle er velkommen.

Swing og Rock’n roll er for alle – også dem der ikke var unge i 50-erne. Men det er typisk musik fra 50-erne og 60-erne vi danser til – krydret med mere moderne musik.

Vi starter nye hold i januar og august. I den forbindelse afholder vi gratis prøvetime, hvor du kan komme og prøve dansen, inden du beslutter dig for at gå til dans.

 Opstart af ny sæson, forår 2019.

Der afholdes 2 gratis intro / prøvedans

onsdag d. 09-01 kl. 19 – 21.

og søndag d. 13-01 kl. 14-16

Undervisning er på  onsdage kl. 19.00-20.15.
Første kursus aften er onsdag d. 16.01.2019

Efter hver undervisning er der fælles dans til kl. 20.45, hvor du har mulighed for at øve det du har lært.

Efter oprydning hygger vi med kaffe og kage, som vi selv medbringer. Det er en rigtig god mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af holdene.

Der undervises på 3 niveauer: Begynder, fortsætter og videregående.

Undervisningen for alle hold foregår i Sognegårdssalen ved Ringkøbing Skole, Rindumvej 1, Ringkøbing.

Et kursusforløb strækker sig over 12 onsdage.

Tilmelding og betaling

Du skal altid tilmelde og betale inden første undervisningsaften. Dog kan du som ny danser, modtage gratis undervisning de 2 første onsdage. Du tilmelder dig kurser i Kom og Dans Ringkøbing ved at trykke på “Tilmelding”  i menuen. Prisen for 12 undervisnings gange er 550 kr., som betales ved tilmelding

Kursusplan for Efteråret 2018

Begynder:

12 gange: Pia

Fortsætter:

12 gange: Anna-Mette Nygaard

Videregående

12 gange : Lisbeth Ebbesen

Aktivets kalender

Kalender efterår 2018

Hvilket udstyr skal jeg have?

Det eneste du behøver, er et par flade sko med glatte såler, så du nemt kan dreje rundt. Det kan også anbefales at have let (sporty) påklædning på og evt. medbringe håndklæde og en ekstra t-shirt.

Arrangementer i Kom og Dans Ringkøbing

Minidans. Det er en aften, hvor vi får besøg af andre dansere fra andre Kom og Dans foreninger. Der er ikke kursus denne aften, men det er en rigtig god anledning til at få brugt det , man har lært og blive udfordret på noget nyt, da vi mødes på tværs af miljøer og niveauer. Der vil som regel blive opkrævet en mindre  entre for denne type  arrangement.

Danseaften. Det er en lørdag aften fra 19.00 til 24.00, hvor vi får besøg af andre dansere fra andre Kom og Dans foreninger. Der vil for det meste være et forkursus, hvor der undervises i et par “turer”, som kan bruges senere. Et par spillere/DJ sørger for musik at danse til og Kom og Dans Ringkøbing sørger for kaffe m.m. i løbet af aftenen. Der vil blive opkrævet entre for denne type arrangement.

Lørdags / søndags kursus. Det er en lørdag eller søndag eftermiddag 3-4 timer, hvor der er undervisning i en dansestil.

Advarsel!

Dansen er svært vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing og Rock´n Roll består af

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.