Kom og Dans Ringkøbing

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Kære dansere.

Vi har i Bestyrelsen i Kom og Dans Ringkøbing besluttet at aflyse al dans på ubestemt tid. Det gælder både almindelig undervisning, minidans og søndagskurset 1 torsk og 2 sild d. 15/3.
Det er desværre nødvendigt pga. corona-truslen.

Vi glæder os til at se jer alle på dansegulvet, når det hele engang er overstået. Vi vender tilbage med mere info, når vi når så langt

Indtil da – go’ dans hjemme på køkkengulvet

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Kom og Dans Ringkøbing

 

Se også Facebook
https://www.facebook.com/komogdansringkoebing

I Kom og Dans Ringkøbing danser vi Swing og Rock´n Roll. Dansen er fyldt med livsglæde, er afstressende  og så er det sjov motion. Har du lyst at lære at danse Swing og Rock´n Roll og møde nye mennesker, så har du muligheden i Kom og Dans Ringkøbing. Her kan man komme alene eller som par – alle er velkommen.

Swing og Rock’n roll er for alle – også dem der ikke var unge i 50-erne. Men det er typisk musik fra 50-erne og 60-erne vi danser til – krydret med mere moderne musik.

Advarsel!

Dansen er svært vanedannende. Dine fødder vil få deres eget liv og vilje, hvis de først er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer, som Swing og Rock´n Roll består af

Vi starter nye hold i januar og august. I den forbindelse afholder vi gratis dansetimer, hvor du kan komme og prøve

Undervisning er på  onsdage kl. 19.00-20.15.
Efter hver undervisning er der fælles dans til kl. 20.45, hvor du har mulighed for at øve det du har lært.

Efter oprydning hygger vi med kaffe og kage, som vi selv medbringer. Det er en rigtig god mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af holdene.

Der undervises på 3 niveauer: Begynder, fortsætter og videregående.

Undervisningen for alle hold foregår i Sognegårdssalen ved Ringkøbing Skole, Rindumvej 1, Ringkøbing.

Et kursusforløb strækker sig over 12 onsdage.

Tilmelding og betaling

Du skal altid tilmelde og betale inden første undervisningsaften. Dog kan du som ny danser, modtage gratis undervisning de 2 første onsdage. Du tilmelder dig kurser i Kom og Dans Ringkøbing ved at trykke på “Tilmelding”  i menuen. Prisen for 12 undervisnings gange er 550 kr., som betales ved tilmelding

Kursus plan

Begynder:

12 gange: Mikael

Fortsætter

6 gange : Michael
6 gange : Pia

Videregående

12 gange : Anna-Mette

Tryk på Aktivitets kalender for at se hvad der sker

Aktivitets Kalender for Kom og Dans Rinkøbing

Hvilket udstyr skal jeg have?

Det eneste du behøver, er et par flade sko med glatte såler, så du nemt kan dreje rundt. Det kan også anbefales at have let (sporty) påklædning på og evt. medbringe håndklæde og en ekstra t-shirt.

Arrangementer i Kom og Dans Ringkøbing

Minidans. Det er en aften, hvor vi får besøg af andre dansere fra andre Kom og Dans foreninger. Der er ikke kursus denne aften, men det er en rigtig god anledning til at få brugt det , man har lært og blive udfordret på noget nyt, da vi mødes på tværs af miljøer og niveauer. Der vil som regel blive opkrævet en mindre  entre for denne type  arrangement.

Danseaften. Det er en lørdag aften fra 19.00 til 24.00, hvor vi får besøg af andre dansere fra andre Kom og Dans foreninger. Der vil for det meste være et forkursus, hvor der undervises i et par “turer”, som kan bruges senere. Et par spillere/DJ sørger for musik at danse til og Kom og Dans Ringkøbing sørger for kaffe m.m. i løbet af aftenen. Der vil blive opkrævet entre for denne type arrangement.

Lørdags / søndags kursus. Det er en lørdag eller søndag eftermiddag 3-4 timer, hvor der er undervisning i en dansestil.