Kom og Dans Silkeborg

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.

Aktuelt i Kom og Dans Silkeborg

VI AFLYSER DANS
FOR RESTEN AF DENNE SÆSON (Efteråret 2020)

I torsdag havde vi i bestyrelsen møde og der måtte vi tage den svære beslutning, at resten af efterårssæsonen bliver uden dans i Silkeborg.

Vi har talt meget om, at der ligger et stort arbejde i at efterkomme alle corona restriktionerne, for at gøre det muligt at danse og det vil vi ikke stå med, da det er et stort ansvar at tage, hvis der på trods af alle forbeholdene, alligevel skulle blive nogle syge ved dansen. Hvis dette skulle ske eller hvis smittetrykket i Silkeborg skulle blive for højt igen, ja så ville vi desuden alligevel være nød til at lukke ned for dansen.

Vi ved, at vi alle savner at danse, men vi synes også, at hvis alle corona restriktionerne skal overholdes, så bliver det umuligt at leve på til Kom og Dans Danmarks værdisæt, om at Kom og Dans er en social forening, hvor alle kan danse med alle og man skifter partner under dansen. Vi vil gerne holde fast i, at Kom og Dans ikke er en danseskole, hvor man danser med fast partner.

Vi håber, at situationen ser anderledes ud til januar, så vi igen på bedste Kom og Dans manér kan komme til at ses og danse igen.

Vi vender tilbage, lige så snart vi ved mere om den kommende sæson.
Hold øje med Facebook og hjemmesiden når vi nærmer os januar.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Kom og dans Silkeborg

Sommerhilsen

Det har været en underlig tid med corona, der har gjort sit indtog i vores hverdag.
Vi har i bestyrelsen holdt møde og har valgt at lave en lille hilsen om, hvad vi ved lige nu, så i alle ved, hvad der foregår bag kulisserne. I ønskes alle en rigtig god sommer.

Nyhedsbrevet kan læses her: Sommerhilsen 2020

 

Nyttige links