Kom og Dans Svendborg

Vi danser for sjov, den gode motion og holder kurser i swing og rock'n'roll i Midtbyhallen i Svendborg og på Issøskolen, Skolevej i Stenstrup. Undervisningen på Bøgebjergskolens er sat på standby. Nyt vi underviser også i Brudevalsen, Vals

[

“Kom og Dans Svendborg” er en forening af danseglade mennesker – vi danser for sjov, den gode motion og  et socialt fest-miljø gennem danseaktiviteter. Vores formål er at fremme dansens kvaliteter som danseglæde, fysisk udfoldelse og socialt samvær gennem afholdelse af kurser, danseaftener og fester, hvor vi danser, hygger os og har det sjovt. Vi danser og holder kurser i swing og rock’n roll i Svendborg (Midtbyhallen) og på Issøskolen, Skolevej i Stenstrup. Undervisningen på Bøgebjergskolens Svendborgvej 357 Vester Aaby, 5600 Fåborg er sat på stand-by indtil videre.

Vi underviser også i Brudevalsen, kontakt os for kurser.

Foreningen er startet op i Maj 2015

Følg os på Facebook: Kom og dans Svendborg

Vi planlægger at kunne afholde Kom og dans Svendborgs general forsamling mandag d. 16. august i Midtbyhallen kl 19:00 og med dans bagefter.

Vi starter efterår 2021 sæsonen op med gratis dans i Midtbyhallen, Svendborg i uge 34 og 35 mandage fra kl 18:45 til 21:15.

Vi danser henhold til og undervisningen vil være underlag de Corona restriktioner, som er gældende på de pågældende tidspunkter.

Undervisningen i efterår 2021 starter i uge 36 og ser således ud:

Klik her for Aktiviteter efterår 2021 – 2

MANDAGE I MIDTBYHALLEN Johs Jørgensens Vej 10, 5700 Svendborg i rød og grøn sal:

kl 18:30 sætter vi musik og vægge op mellem rød og grøn sal

BEGYNDER: 

Ingen adgangskrav – her er plads til alle.

kl 18:45 til 20:00 danser/undervises begynder i grøn sal. Underviser er Flemming Jorsal fra uge 36 til uge 41 og Inge-Lise Poulsen underviser fra uge 43 til og med uge 48

 

FORTSÆTTER: 

Krav: Gennemført begynderkurset i Kom og dans regi.

kl 18:45 til 20:00 danser/undervises fortsætter i rød sal. Underviser er Flemming og Tina Jorsal

 

VIDEREGÅENDE: 

Krav: Gennemført begynderkursus og 2 gange fortsætter kursus, dvs. 1,5 års dans i Kom og Dans regi. Dette er holdet, som du aldrig bliver færdig med.

Kl. 20:15 til 21:15 danser/undervises videregående i både rød og grøn sal. Underviser Flemming og Tina Jorsal

LIDT AF HVERT

Lige nu ser det ikke ud til, at vi har mini dans mellem begynder/fortsætter og videregående, men er det muligt, vil der være lidt linedans.

Tilmeldingen åbner i løbet af sommeren. Betaling via tilmeldingen i højre side.

Der er efterårsferie i uge 42.

Mandag d. 6. december er der fælles afslutning for alle Kom og dans Svendborgs medlemmer i Midtbyhallen fra kl 18:45.

Vores 5 års jubilæum – der skal vi have sat en ny dato. I skrivende stund har vi ikke fastsat en ny dato – det er tingene ganske enkelt alt for usikkert til lige nu….. Men feste, det skal vi!

Vel mødt og vi ses