Kom og Dans Varde

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker, som dans.
(Opdateret 04.08.2021)

Vi danser igen!

Eksisterende medlemmer i KOD Varde kan danse fra tirsdag den 17. august 2021.

Bestyrelsen har besluttet at flytte de to introaftner til starten af september. Grunden er, at skift af dansepartner ifølge myndighederne først anbefales fra 1. september.

Der afholdes gratis prøvetimer d. 7. og d. 14. september 2021. Begge dage kl.19.00 – 20.30 på Varde Gymnasium, Frisvadvej 72, 6800 Varde.

Bestyrelsen har besluttet, at KOD Varde i august er åbne for gæster, der kunne være interesseret i at se os danse.

Se sæsonkalender.

Vi starter normalt nye hold i januar og i august, men pga. COVID-19 optages nye medlemmer tidligst september 2021

Vi er en forening af danseglade mennesker, der danser for sjov. Vi danser Swing og Rock’n Roll, som er en dans, der kan danses alle steder, til al musik der swinger. Vores formål er danseglæden og det sociale samvær. Vi danser pardans, men skifter dansepartner tit i løbet af undervisningen, så man kan være med uden at have en fast dansepartner.

Gratis INTRO-KURSER

Vi afholder normalt GRATIS INTRO-KURSER på Varde Gymnasium i januar og i august. Her møder man blot op uden tilmelding. Vores dans er uden fast dansepartner, så man kan komme alene eller med en partner, nabo, kollega, ven eller veninde. Medbring gerne flade glatte sko.

Om begynderkurserne:

  • Er for alle
  • Der introduceres til fire grundlæggende danseformer indenfor Swing og Rock´n Roll
  • Man danser sædvanligvis én sæson på dette kursus. Hvis man ikke har deltaget de fleste kursusgange, kan det anbefales at tage en sæson mere på begynderkurset
  • Vi danser tirsdage kl. 18.45 – 20.50

Pris

Undervisningen koster kr. 550,- pr sæson. Unge under 26 år halv pris.

Sted

Vi danser på Varde Gymnasium, Frisvadvej 72, 6800 Varde.

Kontakt

Kis Conradsen – mail: [email protected]

MobilePay

27572

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalforeninger

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

(For yderligere spørgsmål kontakt bestyrelsen!)