Kom og Dans Viborg

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som Dans. Men pas på den er stærk vanedannende

Velkommen på KOD Viborgs Hjemmeside. Her på siden finder du Aktuelle informationer


Se aktivitets kalender, Sæson programmet, Danseaften m.m. for efteråret 2018 her

“Juleafslutning 2018 i Viborg”

“Aktivitets Kalender Viborg Efterår 2018”

“Sæsonprogram Efterår 2018”

“Danseaften i Viborg Efteråret 2018”

Sæsonen består af 12 kursus aftener a 1 time og 15 min. varighed og 30 min. fri dans. Prisen for 1 sæson er i 2018 500,- kr. ved rettidigt tilmelding, derefter 600,- kr. Sæsonen og dermed undervisningen starter torsdag den 30.08.2018 kl. 18:30 på Overlund Skole, brug indkørsel fra GL. Randersvej. Vær OBS på at der ikke optages nye Grundkursister efter den 06.09.2018.


Hvornår starter der nye hold op igen

“Intro aften og Opstart af nye hold 2019”


På denne side finder du nyttig Information og Vejledninger. Hvis ikke du finder svar her, så kontakt en af Bestyrelsen – vi vil gerne være dig behjælpelig med dine spørgsmål

“Info og Vejledninger”


Ungdoms afdelinger i KOD DK

I Kom og Dans Danmark har vi også Ungdomshold. På disse hold er danserne imellem 16-31 år. I undervises af Ungdoms Instruktører, som aldersmæssigt matcher jeres alder. Pt. kan vi ikke tilbyde Ungdomshold i KOD Viborg, men samler du 20-30 venner (m/k), er muligheden åbent, for en opstart af et Ungdomshold i Viborg. I er og skal også være rigtig rigtig meget velkommen til at danse med på vores alm. mixhold. Ungdomsdanserne/foreningerne arrangerer deres egne Danseaftener og danse weekender, hvor også Ungdomsdansere fra Norge deltager. Men mange af jer deltager på vores/foreningernes alm. Danseaftener, hvor aldersfordelingen spænder vidt, men nøjjjj hvor I hygger jer – og det gør vi også, det er så fantastisk et syn, at se jer danse. Ungdomsholdene vokser og vokser, så hvis du kunne tænke dig at lære at danse Swing og Rock´n Roll, være en del af et super sjovt danse miljø med ligesindede – danse til kanon fed musik, så tøv ikke, men grib muligheden for nogle skønne oplevelser i et super super kanon fed danse miljø. For danser under 26 år og Studerende, har vi specielle rabatter. Har du yderligere spørgsmål eller en god ide, så er du meget velkommen til at kontakte en af bestyrelsen.

“KOD DK Ungdoms Afdelinger 16-31 år”

“Dette kunne være dig”

“UngSwing weekend i Rønde”

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen til en ny forrygende sæson i Kom og Dans Viborg.

Vel mødt
Bestyrelsen

 

MOTION BEHØVER

IKKE VÆRE KEDELIGT

 

 

 

Find os på facebook

3 uger siden

Kom og dans viborg

KOD Viborg byder også i år velkommen til vores Juleafslutning. Info vedr. afslutning og tilmelding - se hjemmesiden under "Aktuelt"
Vel mødt
Bestyrelsen
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del