Kom og Dans Viborg

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som Dans. Men pas på den er stærk vanedannende

Velkommen på KOD Viborgs Hjemmeside. Her på siden finder du Aktuelle informationer


Kom til 24 timers Dans i Viborg – se mere ved at følge linkene nedenfor.

Vil Du med til 24 timers Dans ??? Se mere her

Updatet Deltagerliste 24 timers Dans den 07.08.2019


Hvornår starter der nye hold op igen?

Se mere under fanebladet “Gratis Prøvetime” eller ved at bruge linket her “Opstart af nye Hold 2019”


Hvor længe varer én sæson

Sæsonen består af 12 kursus aftener a 1 time og 15 min. varighed og 30 min. fri dans. Prisen for 1 sæson er i efterårs sæsonen 2019, 500,- kr. ved tilmelding inden kursus start, derefter 600,- kr. Sæsonen og dermed undervisningen starter tirsdag den 27.08.2019 kl. 19:00 i Hald Ege Idrætscenter. Vær OBS på at der ikke optages nye Grundkursister efter den 03.09.2019.

Vigtig Info før Tilmelding til kurser!

Som ny danser skal du først registreres som medlem hos Kom og Dans Danmark, for at kunne deltage i undervisningen m.m. (tilmeldingen er gratis) inden du kan tilmelde dig Vores hold, klik på nedenstående link for, at registre dig som medlem hos Kom og Dans Danmark.

“Opret ny Bruger”

Er du oprettet i Kom og Dans Danmark´s medlemsdatabase kan du tilmelde dig kurser ved brug af linket nedenfor eller ved at trykke “Tilmelding” ovre i højre side. På mobilen findes menuen i bunden af denne side:

“Tilmeld dig kurser/Hold her”


Her kan du se sæson programmerne for Efteråret 2019

Sæson program Undervisning Efterår 2019

Sæson program Tema hold Efterår 2019

Program Norsk Tango Fortsætter 1 Efterår 2019


Ungdoms afdelinger i KOD DK

I Kom og Dans Danmark har vi også Ungdomshold. På disse hold er danserne imellem 16-31 år. I undervises, hvis muligt, af Ungdoms Instruktører, som aldersmæssigt matcher jeres alder. Pt. kan vi ikke tilbyde Ungdomshold i KOD Viborg, men samler du 20-30 venner (m/k), er muligheden åbent, for en opstart af et Ungdomshold i Viborg. I er og skal også være rigtig rigtig meget velkommen til at danse med på vores alm. mixhold. Ungdomsdanserne/foreningerne arrangerer deres egne Danseaftener og danse weekender, hvor også Ungdomsdansere fra Norge deltager. Men mange af jer deltager på vores/foreningernes alm. Danseaftener, hvor aldersfordelingen spænder vidt, men nøjjjj hvor I hygger jer – og det gør vi også, det er så fantastisk et syn, at se jer danse. Ungdomsholdene vokser og vokser, så hvis du kunne tænke dig at lære at danse Swing og Rock´n Roll, være en del af et super sjovt danse miljø med ligesindede – danse til kanon fed musik, så tøv ikke, men grib muligheden for nogle skønne oplevelser i et super super kanon fed danse miljø. For danser under 26 år og Studerende, har vi specielle rabatter. Har du yderligere spørgsmål eller en god ide, så er du meget velkommen til at kontakte en af bestyrelsen.

Ungdomsdansere til Oktober Rock 2016

“KOD DK Ungdoms Afdelinger 16-31 år”

“Dette kunne være dig”

“UngSwing weekend i Rønde”


Under fanebladet “Info og Vejledning” finder du nyttige Informationer og Vejledninger. Hvis ikke du finder svar her, så kontakt Bestyrelsen – vi vil gerne være dig behjælpelig med dine spørgsmål.

“Info og Vejledninger”

 

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen til en ny forrygende sæson i Kom og Dans Viborg.

Vel mødt
Bestyrelsen

 


Motion behøver

ikke være kedeligt

 

 

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.