Kom og Dans Viborg

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som Dans. Men pas på den er stærk vanedannende

Velkommen på KOD Viborgs Hjemmeside. Her på siden finder du Aktuelle informationer


TØR DU PRØVE disse fantastiske Danse rytmer……

    SWING OG ROCK`N ROLL

Viborg afholder Gratis introaften

Tirsdag den   8 januar 2019 fra kl. 19:00 – 22:00

Tirsdag den 15 januar 2019 fra kl. 19:00 – 22:00

 

I Hald Ege Idrætscenter Birgittelystvej 2, 8800 Viborg.

Opstart af nye hold og Undervisning er Tirsdag den 22 januar 2019

 

Du kan komme alene, sammen med ægtefælden/kæresten – naboen – kollegaen – ven/veninden……alle er velkomne.

Men pas på dansen er stærk vanedannende. Dine fødder vil få deres egen liv og vilje, når først de er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer.

Swing og Rock’n Roll er en dans, der er meget nemt at lære, og som kan danses til næsten al slags musik.

Dansen er meget i familie med dansen, som vi kender den fra 50erne, hvor Rock’n Roll fik mænd og kvinder til at danse vildt.

Du kan komme i dit almindelige tøj, eller det helt store dress, der findes alle varianter. Men det bliver varmt, så det vil være en fordel at tage højde for dette.

Husk flade sko og tag drikkedunken med, der bliver behov for masser af vand.

Vi skifter løbende dansepartner så alle kommer til at danse med alle.

Så har Du/I lyst til at lære Swing og Rock´n Roll, kombinere dette med sjov og sund Motion, så mød frisk op i Hald Ege Idrætscenter Birgittelystvej 2, 8800 Viborg.

Vores nuværende dansere er rigtig meget velkommen disse aftener og I vil være til stor hjælp, så nye dansere kan prøve at danse med erfarne dansere.

Vel mødt
Bestyrelsen


Hvor længe varer en sæson

Sæsonen består af 12 kursus aftener a 1 time og 15 min. varighed og 30 min. fri dans. Prisen for 1 sæson er i 2019 500,- kr. ved tilmelding inden kursus start, derefter 600,- kr. Sæsonen og dermed undervisningen starter tirsdag den 22.01.2019 kl. 19:00 på Hald Ege Idrætscenter. Vær OBS på at der ikke optages nye Grundkursister efter den 05.02.2019.


Tilmelding til kurser:

For helt nye kursister/medlemmer, I finder info og vejledninger m.m. vedr. tilmelding, på nedenfor stående link eller ved at trykke “Info og Vejledninger” ovre i højre side. På mobilen findes menuen i bunden på denne side:

“Info og Vejledninger”


Du er allerede medlem:

Er du oprettet i KOD´s medlemsdatabase kan du tilmelde dig kurserne ved brug af linket nedenfor eller ved at trykke “Tilmelding” ovre i højre side. På mobilen findes menuen i bunden på denne side:

“Tilmeld dig kurser/Hold her”

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen til en ny forrygende sæson


Ungdoms afdelinger i KOD DK

I Kom og Dans Danmark har vi også Ungdomshold. På disse hold er danserne imellem 16-31 år. I undervises af Ungdoms Instruktører, som aldersmæssigt matcher jeres alder. Pt. kan vi ikke tilbyde Ungdomshold i KOD Viborg, men samler du 20-30 venner (m/k), er muligheden åbent, for en opstart af et Ungdomshold i Viborg. I er og skal også være rigtig rigtig meget velkommen til at danse med på vores alm. mixhold. Ungdomsdanserne/foreningerne arrangerer deres egne Danseaftener og danse weekender, hvor også Ungdomsdansere fra Norge deltager. Men mange af jer deltager på vores/foreningernes alm. Danseaftener, hvor aldersfordelingen spænder vidt, men nøjjjj hvor I hygger jer – og det gør vi også, det er så fantastisk et syn, at se jer danse. Ungdomsholdene vokser og vokser, så hvis du kunne tænke dig at lære at danse Swing og Rock´n Roll, være en del af et super sjovt danse miljø med ligesindede – danse til kanon fed musik, så tøv ikke, men grib muligheden for nogle skønne oplevelser i et super super kanon fed danse miljø. For danser under 26 år og Studerende, har vi specielle rabatter. Har du yderligere spørgsmål eller en god ide, så er du meget velkommen til at kontakte en af bestyrelsen.

“KOD DK Ungdoms Afdelinger 16-31 år”

“Dette kunne være dig”

“UngSwing weekend i Rønde”


På denne side finder du nyttig Information og Vejledninger. Hvis ikke du finder svar her, så kontakt Bestyrelsen – vi vil gerne være dig behjælpelig med dine spørgsmål

“Info og Vejledninger”


Se Sæson programmer for foråret 2019 her

“Sæson program forår 2019”

“Sæson program Tema forår 2019”

 

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen til en ny forrygende sæson i Kom og Dans Viborg.

 

Vel mødt
Bestyrelsen

 

 


Motion behøver

ikke være kedeligt

 

 

Find os på facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.