Kom og Dans Viborg

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget, der nedbryder grænser mellem mennesker som Dans. Men pas på den er stærkt vanedannende.

Velkommen på KOD Viborgs Hjemmeside


Aflysning af undervisning – Corona smitte – status 11. marts 2020

I lyset af de sidste dages smitte beretninger og regeringens anbefalinger, er al undervisning foreløbigt aflyst de næste 14 dage.

Dette skal give os tid til at få skabt et overblik over, hvordan corona smitten udvikler sig. Vi vil afvente og følge udviklingen og anbefalingerne i de kommende uger, og tage stilling til, om vi bør aflyse / udskyde ydereligere.

Vi håber på nuværende tidspunkt, at aflysningerne kan være en udskydelse, så hele undervisningsforløbet kan blive gennemført senere. Men vi vil tage stilling fra uge til uge. Trækker det ud, har vi lige nu ikke en færdig plan for, hvordan det så skal håndteres

Med dansehilsen
Bestyrelsen


Tema 6x Blues med VIP

Kursusstart tirsdag den 24. marts kl. 19.00 – 20.15
OBS ingen undervisning 7. april (Påskeugen)

Krav:

Du har deltaget 4 sæsoner (2 år) på videregående. Behersker USU samt den grundlæggende teknik i Blues Boogie, – erhvervet ved deltagelse på min. 6 x ugekursus.
Sidste tilmeldingsfrist 24. marts kl. 19.00: https://komogdansdanmark.dk/viborg/lokalforening-tilmelding


Grønt tiltag i Viborg ♣

Vi vil gerne, som forening være med til, at mindske brugen af plastik. Derfor vil vi bede alle, der deltager i vores arrangementer, om selv at medbringe deres eget service.
På forhånd tak!


Hvornår starter der nye hold op igen?

Der starter nye hold op hvert år i januar og august.

Opstart af nye ungdomshold og undervisning er mandag den 27.01.2020 kl. 19.00
Opstart af nye hold og undervisning er tirsdag den 28.01.2020 kl. 19.00

(Sæsonprogram for Foråret 2020, findes længere nede på siden)

Du kan komme alene, sammen med ægtefællen/kæresten – naboen – kollegaen – ven/veninden……alle er velkomne.

Men pas på, dansen er stærkt vanedannende. Dine fødder vil få deres egen liv og vilje, når først de er blevet udsat for disse livlige, energifyldte og livsbekræftende rytmer.

Swing og Rock’n Roll er en dans, der er meget nemt at lære, og som kan danses til næsten al slags musik.

Dansen er meget i familie med dansen, som vi kender den fra 50’erne, hvor Rock’n Roll fik mænd og kvinder til at danse vildt.

Du kan komme i dit almindelige tøj, eller det helt store dress, der findes alle varianter. Men det bliver varmt, så det vil være en fordel at tage højde for dette.

Husk flade sko og tag drikkedunken med, der bliver behov for masser af vand.

Vi skifter løbende dansepartner så alle kommer til at danse med alle.

Så har Du/I lyst til at lære Swing og Rock´n Roll, kombinere dette med sjov og sund Motion, så mød frisk op i Hald Ege Idrætscenter Birgittelystvej 2, 8800 Viborg.


Hvor længe varer én sæson

Sæsonen består af 12 kursusaftener á 1 time og 15 min. varighed og 30 min. fri dans. Prisen for 1 sæson er i forårssæsonen 2020, 500,- kr. ved tilmelding inden kursusstart, derefter 600,- kr. Sæsonen og dermed undervisningen starter tirsdag den 28.01.2020 kl. 19:00 i Hald Ege Idrætscenter. Vær OBS på at der ikke optages nye Grundkursister efter den 04.02.2020.

Vigtig Info før Tilmelding til kurser!

Som ny danser skal du først registreres som medlem hos Kom og Dans Danmark, for at kunne deltage i undervisningen m.m. (tilmeldingen er gratis) inden du kan tilmelde dig Vores hold, klik på nedenstående link for, at registre dig som medlem hos Kom og Dans Danmark.

“Opret ny Bruger”

Er du oprettet i Kom og Dans Danmark´s medlemsdatabase kan du tilmelde dig kurser ved brug af linket nedenfor eller ved at trykke “Tilmelding” ovre i højre side. På mobilen findes menuen i bunden af denne side:

“Tilmeld dig kurser/Hold her”


Her kan du se sæsonprogrammerne for Foråret 2020

Kom og Dans Viborg Forår 2020

Sæsonprogram for TEMA undervisning forår 2020

Viborg Fortsætter 2 Kursus i Norsk Tango Forår 2020


Ungdomsafdelinger i KOD DK

I Kom og Dans Danmark har vi også Ungdomshold. På disse hold er danserne imellem 15-31 år. I undervises, hvis muligt, af Ungdomsinstruktører, som aldersmæssigt matcher jeres alder. I er og skal også være rigtig rigtig meget velkommen til at danse med på vores alm. mixhold. Ungdomsdanserne/foreningerne arrangerer deres egne Danseaftener og danse weekender, hvor også Ungdomsdansere fra Norge deltager. Men mange af jer deltager på vores/foreningernes alm. Danseaftener, hvor aldersfordelingen spænder vidt, men nøjjjj hvor I hygger jer – og det gør vi også, det er så fantastisk et syn, at se jer danse. Ungdomsholdene vokser og vokser, så hvis du kunne tænke dig at lære at danse Swing og Rock´n Roll, være en del af et super sjovt danse miljø med ligesindede – danse til kanon fed musik, så tøv ikke, men grib muligheden for nogle skønne oplevelser i et super super kanon fedt dansemiljø. For dansere under 26 år og studerende, har vi specielle rabatter. Har du yderligere spørgsmål eller en god ide, så er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.

Ungdomsdansere til Oktober Rock 2016

“KOD DK Ungdomsafdelinger 15-31 år”

“Dette kunne være dig”

“UngSwing weekend i Rønde”


Under fanebladet “Info og Vejledning” finder du nyttige Informationer og Vejledninger. Hvis ikke du finder svar her, så kontakt Bestyrelsen – vi vil gerne være dig behjælpelig med dine spørgsmål.

“Info og Vejledninger”

 

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen til en ny forrygende sæson i Kom og Dans Viborg.

Vel mødt
Bestyrelsen

 


Motion behøver

ikke være kedeligt