Kom med!

Hvis du har lyst til at danse Swing og Rock’n Roll, fyldt med livsglæde, har du muligheden i Kom og dans. De forskellige danseforeninger starter nye hold i januar og august. Og i den forbindelse afholdes der mange steder GRATIS prøvetimer, hvor man kan prøve dansen.

Hvorfor gå til dans

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans. Ingen tænker på om den anden er direktør eller assistent, mens de danser. Religion, race, alder og politisk overbevisning er også irrelevant – det drejer sig om at ha’ det sjov og samtidig få noget motion. At mange også finder kærligheden gennem dans er heller ikke helt uvæsentligt. Der findes dans til alle formål – alle tider – og al slags musik.

Skal jeg have en partner
Har du lyst til at lære at danse swing, så kom gerne alene, eller tag din ven, veninde eller kollega med – og oplev det energiløft, som swingdans giver.

I Kom og Dans behøver du ikke selv komme med en dansepartner. Her er altid mange, du kan danse med. I undervisningen skifter vi ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer. Det bliver du både dygtigere af – og lærer hurtigere de andre i foreningen at kende.

Hvilket udstyr skal jeg have
I Kom og Dans danser vi, i flade glatte sko, som det er let at dreje rundt i.

Tidspunkt og dato
Se under de forskellige danseforeninger og dagspressen.

Hvem siger, at motion behøver at være kedeligt?

FÅ EN GRATIS PRØVETIME I EN LOKALFORENING TÆT PÅ DIG!
Kom med