HVAD ER TANGO?

Tangoen i Kom og Dans har sit udgangspunkt i den folkelige dansetradition. Dansen rummer elementer fra den internationale tango og andre standarddanse, men der er også tilføjet elementer fra den argentinske tango.

Kursusoplæggene i ”Kom og Dans” er opbygget meget pædagogisk, således at alle kan være med. Den tangoform der undervises i er  en lettilgængelig, behagelig, og rolig pardans, der ikke kun kan danses til tangomusik men til næsten al slags populærmusik.
Kom og Dans tangoen er meget anvendelig som selskabsdans men den giver også danserne mulighed for videreudvikling således at teknik, dans og musik kommer til at gå op i en højere enhed.

Hvis du også danser swing, rock’n’roll, jump boogie eller andre stilarter vil du helt sikkert opleve at dine færdigheder i disse danse bliver bedre ved at lære tango!

Forskellige danseforme

Tango som begreb dækker dels over en særlig musikgenre, men også over flere forskellige danseformer. Tangoen stammer oprindelig fra Argentina. For mere end 100 år siden kom dansen til Europa, hvor den gradvist blev ændret og udviklede sig til det vi kender som international tango eller danseskoletango. Den tangoform er bl.a. kendetegnet ved nogle meget hurtige og ret voldsomme hoveddrejninger.

Men i de forskellige lande blev tangoen også taget ind i de folkelige danse, man havde i forvejen. Således også i Norge, hvor tangoelementer og tangokarakter blev taget ind i den såkaldte ”gammeldans”.

Information

Flere informationer om Kom og Dans Tango og tangoundervisere kan fås ved henvendelse til

Bestyrelsen Kom og Dans Laurbjerg

Vi danser for at have det sjovt

Vi danser til glad rytmisk musik med en tydelig dansetakt. Vi dyrker ikke konkurrence dans. Vi danser først og fremmest for at have det sjovt. Dertil kommer, at det skal være sjov motion og være rammen for et socialt samvær.

Hvem siger, at motion behøver at være kedeligt?

FÅ EN GRATIS PRØVETIME I EN LOKALFORENING TÆT PÅ DIG!
Kom med