HVAD ER SWING?

Swing dans har sin oprindelse tilbage i 30-erne, og den gang blev musikken leveret af tiden store velkendte Bigbands. Det er en dans, som alle let kan lære uanset hvilken alder man har, og dansen hos Kom og Dans kan danses til næsten al slag musik.

Hos Kom og Dans Danmark findes der fire grundlæggende danseformer som danner grundlag for de mange forskellige dansestile man kan lære som erfaren danser. Tre af grundformerne er knyttet til swing dans og den fjerde er Rock’n’roll.

Swing dans har sin oprindelse tilbage i 30-erne, og den gang blev musikken leveret af tiden store velkendte Bigbands. Swing blev en livsstil og samlingspunk både for orkestrene og for danserne. Swing musikken udviklede sig hurtig og blev med tiden blandet med andre bandkombinationer. Ud at dette opstod musik og rytmer, som vi i dag bl.a. kender som Rythm and Blues.

Enkle pædagogiske principper

Swing hos Kom og Dans er let tilgængelig og kan danses til al slags rytmisk musik. Vi danser til glas rytmisk musik med en tydelig dansetakt. Dansen hos Kom og Dans er bygget op af enkle pædagogiske principper. Grundtanken bag vores dans er, at man begynder med en række enkle øvelser, så alle får en succesoplevelse allerede ved første møde med swing dansen og den glade rytmiske musik. Dansen hos Kom og Dans kan let lære uanset hvilken alder man har, og dansen hos Kom og Dans kan danses til næsten al slag musik. Musikkens rytme og takt er stærk bestemmende for dansestilen.

Vi danser for at have det sjovt

Vi danser til glad rytmisk musik med en tydelig dansetakt. Vi dyrker ikke konkurrence dans. Vi danser først og fremmest for at have det sjovt. Dertil kommer, at det skal være sjov motion og være rammen for et socialt samvær.

Hvem siger, at motion behøver at være kedeligt?

FÅ EN GRATIS PRØVETIME I EN LOKALFORENING TÆT PÅ DIG!
Kom med