HVAD ER ROCK'N'ROLL?

I sær 50’erne er kendt for at være storhedstiden for udviklingen og udbredelsen af Rock’n’Roll musikken. Dansen hos Kom og Dans Danmark er i nær familie med dansen, som vi kender fra 50érne, hvor Rock´n Roll fik mænd og kvinder til at danse vildt iført jeans, strutskørt og gummisko.

Hos Kom og Dans Danmark findes fire grundlæggende danseformer, som danner grundlag for de mange forskellige dansestile, som  man kan lære på vores kurser. Tre af grundformerne tager udgangspunkt i sang dans, og den fjerde er Rock’n’roll.

Rock’n’roll som begreb kendes formodentligt af alle. Ligesom swing dansen er her udgangspunktet 30’ernes swing musik som sammen med Blues musikken udviklede sig til det som vi i dag kalder Rock’n’roll og Rockabilly. Musikken har relativt højt tempo og dansen er fyldt med glæde og liv.

Dansen fra 50érne

Især 50’erne er kendt for at være storhedstiden for udviklingen og udbredelsen af Rock’n’Roll musikken og denne 50’ er inspiration lever videre i dag. Dansen hos Kom og Dans Danmark er i nær familie med dansen, som vi kender fra 50érne, hvor Rock´n’Roll fik mænd og kvinder til at danse vildt iført jeans, strutskørt og gummisko.

Vi danser for at have det sjovt

Vi danser til glad rytmisk musik med en tydelig dansetakt. Vi dyrker ikke konkurrence dans. Vi danser først og fremmest for at have det sjovt. Dertil kommer, at det skal være sjov motion og være rammen for et socialt samvær.

Hvem siger, at motion behøver at være kedeligt?

FÅ EN GRATIS PRØVETIME I EN LOKALFORENING TÆT PÅ DIG!
Kom med